Over Kartonnage Hedel

Kartonnage Hedel V.O.F. gevestigd te Hedel provincie Gelderland is opgericht in 1986.

Sinds die tijd heeft Kartonnage Hedel zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor haar klanten.

Wij zijn een familiebedrijf waarvan de gebroeders Marco en Roger van Creij de directie vormen.
Met een goed gestructureerde organisatie leveren wij unieke klant specifieke maatwerk oplossingen.

Wij gaan hierin verder dan alleen het maken van kartonnen verpakkingen.
Bij ons staan uw wensen en behoeften centraal.

Kartonnage Hedel is een veelzijdige leverancier van duurzame golfkartonnen verpakkingen die geproduceerd worden naar de wens van de klant. Onder één dak zijn wij in staat om te stansen, rillen en verlijmen.

Dit, gecombineerd met de grote productiecapaciteit, maakt van Kartonnage Hedel een uniek bedrijf. Procescontrole waarborgt in dit hele traject de hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige golfkartonnen producten voor een juiste prijs en volgens afspraak. Onze medewerkers voeren uw opdracht snel, flexibel en in overleg met u uit.

Ons team denkt met u mee in duurzame en unieke verpakkingsoplossingen, adviseert en vindt altijd voor u de juiste verpakking in elke gewenste kwaliteit en oplage. Een persoonlijke werkwijze en korte doorlooptijden geven inhoud aan de meerwaarde van Kartonnage Hedel.

Deze factoren samen zorgen ervoor dat wij breed in de markt staan.

Wij werken samen

Team Kartonnage Hedel

 

Collectieve zomersluiting 2019

Kartonnage Hedel is in de zomervakantie gesloten vanaf vrijdag 19 juli t/m maandag 5 augustus, dit is week 30 en 31.

De afdeling verkoop is tijdens onze vakantiesluiting beperkt aanwezig om uw bestelling in behandeling te nemen. Deze worden dan in de na onze vakantie geproduceerd en uitgeleverd.

Eventuele bestellingen zijn natuurlijk nog van harte welkom in deze periode, alleen schuiven de levertijden op tot na onze vakantie.

U kunt tijdens onze sluiting wel gewoon een bestelling plaatsen, online of per email. Maandag 5 augustus gaan we uitgerust ermee aan de slag!

Wij wensen u een fijne zomervakantie toe,

Team Kartonnage Hedel