Golfkartonnen dozen op maat

Golfkartonnen dozen nodig? Wij maken iedere doos op maat

Golfkartonnen dozen op maat zijn stevig, sterk en geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Een doos dient vrijwel altijd als verpakkingsmateriaal. Onze kernactiviteit is dan ook het ontwerpen en produceren van golfkartonnen maatwerk verpakkingen, zoals dozen, kokers en tray’s. Wij leveren aan organisaties, particulieren en bedrijven en dit tegen aantrekkelijke prijzen. Dit betekent dat u zowel kleine als grote aantallen kunt bestellen. Wij kunnen u helpen met het gehele traject; van verpakkingsontwerp tot voorraadbeheer. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Alle modellen

Alle modellen 45

Golkartonnen dozen op maat

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor golfkartonnen dozen als verpakkingsmateriaal. Dit is niet zo verwonderlijk, want golfkarton is een ideaal verpakkingsmateriaal. Op maat gemaakt is het makkelijk te vervoeren, hygiënisch en zeer goed recyclebaar. De CO2-uitstoot van de productie is laag in vergelijking met andere producten. Bovendien is een doos makkelijk te bedrukken met een bedrijfslogo of slogan. Op deze wijze kunnen bedrijven een bepaalde uitstraling meegeven aan hun verpakkingsmateriaal.

Met een golfkartonnen doos op maat wordt uw product goed beschermd tijdens het transport. Bovendien neemt het minder ruimte in beslag. De dozen kunnen prima op elkaar worden gestapeld omdat golfkarton erg sterk is. De sterkte is te danken aan de samenstelling, het productieproces en het testen van alle karton. Al deze elementen samen helpen om karton tot één van de meest stevige verpakkingsmaterialen in de wereld te vormen.

Een golfkartonnen doos is goedkoop

Golfkartonnen dozen zijn duurzame verpakkingen. Het is milieuvriendelijk, want iedere doos is 100% recyclebaar. En ook de bewerking en bedrukking van golfkarton zijn milieuvriendelijk. De inkten zijn voornamelijk op waterbasis en de lijmen zijn gemaakt uit zetmeel. Door het gebruik van golfkarton helpt u dus mee aan een beter milieu. Bovendien is golfkarton goedkoop. Er is dus geen enkele reden om niet te gaan voor een golfkartonnen doos op maat en hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Al sinds 1986 maken wij golfkartonnen dozen op maat. Wij bieden een breed assortiment, van dekseldozen en magazijndozen tot kokerdozen en nog veel meer. Kokerdozen zijn goed stapelbaar wat een hoog stapelvolume mogelijk maakt. U kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten en kleuren, zoals wit of bruin en in de kwaliteiten E, B, C, EB of BC. We kunnen tevens melden dat wij de nieuwe kartonkwaliteit EB golf in ons assortiment hebben. Een stevig karton met een dikte van 4,5 mm. Heeft u andere wensen? Laat het ons gerust weten.

Iedere golfkartonnen doos kunt u online kopen, berekenen en bestellen. Wilt u liever persoonlijk worden geholpen, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Indien gewenst maken wij met u een afspraak om ervoor te zorgen dat uw dozen op maat en naar tevredenheid worden geleverd.


Bekijk en bereken onze dozen op maat

Vouwdoos voor inpakken
Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.