Disclaimer

De Kartonnage Hedel besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die zijn geplaatst op haar website. De verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kartonnage Hedel kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.  Kartonnage Hedel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Kartonnage Hedel worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Kartonnage Hedel.

Verantwoordelijkheid:

De bezoeker van de site mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden zonder schriftelijke toestemming van Kartonnage Hedel.

Specialisaties:

Kartonnage Hedel is niet verantwoordelijk en staat niet garant voor de juistheid en volledigheid van de vermelde specialisaties op deze site.

Voor de zekerheid dient u dit altijd met ons af te stemmen of telefonisch contact met Kartonnage Hedel op te nemen.

Kartonnage Hedel, September 2017

Graag uw aandacht!

U dient in onze berekenmodules altijd de binnenmaten
op te geven in millimeters.

Getoonde afbeeldingen met daarin eventuele informatie zijn ter illustratie. Deze kunnen afwijken van de werkelijke producten.
Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Getoonde buitenwerkse formaten die onder de invulvelden staan zijn globaal de buitenmaten. De buitenmaten kunnen afwijken van de ingevulde binnenmaten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Opgegeven binnenmaten in de berekeningsmodules kunnen een kleine
maatafwijking hebben t.o.v.de daadwerkelijk geproduceerde en uitgeleverde dozen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef uw formaten dan ook wat ruimer op.

Heeft u nog vragen? Stuur ons gerust een email info@kartonnagehedel.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5996690