Magazijndozen

Magazijndozen op maat zijn verkrijgbaar bij Kartonnage Hedel in uw eigen gewenst formaat.

Een nette magazijnbak en voor het optimaal benutten en indelen van uw magazijnstelling.
Onze magazijndozen kunt u gebruiken voor het sorteren van onderdelen in uw magazijn stelling of rek.
De lage voorzijde maakt het orderpicken van goederen zeer eenvoudig en overzichtelijk.

We hebben twee soorten magazijndozen in ons assortiment; Model 0200 en Model 0435.

Magazijndoos Model 0200 is feitelijk een vouwdoos Model 0200 met een uitgestansd laadvak voor het grijpen van producten.
De bodem van deze doos is te sluiten d.m.v. tape. of krammen.

Magazijndoos Model 0435 maakt gebruik van een handig kliksysteem voor het opzetten van de bak.
Door dit gemakkelijk sluitsysteem heeft u geen plakband nodig.

Bereken hieronder uw magazijndozen op maat

Over de magazijndoos

Magazijndozen op maat zijn kartonnen dozen die gemaakt zijn om uw producten in te sorteren. Deze magazijnbakken worden met name gebruikt door bedrijven, groothandels en voor het orderprikken bij webshops. Door gebruik te maken van magazijnbakken op maat kunt u uw magazijnstelling optimaal benutten zodat iedere legplank volledig wordt gebruikt.

Onze magazijndozen in het Model 0200 kunt u online bestellen in een B Golf 2,8 mm, C Golf 3,6 mm, EB 4,5 mm en BC Golf 6,6 mm. Deze worden op een all-round dozenmachine vervaardigd waardoor grote formaten mogelijk zijn.

Magazijndozen in het Model 0435 zijn een gestanst product en te produceren in een E Golf 1,5 mm, B Golf 2,8 mm en in een C Golf 3,6 mm. Doordat dit een stansdoos betreft is het maximale plano formaat een beperking bij de grotere afmetingen.

Verschil in de modellen

Kartonnage Hedel heeft verschillende soorten magazijnbakken in het assortiment, alle modellen worden plano geleverd. De afmeting, kleur, kwaliteit en het aantal dozen kunt u zelf bepalen.

Magazijndoos Model 0200

Dit model Magazijndoos heeft een uitgestansd laadvak en is gemakkelijk op te zetten door middel van plakband. De magazijnbak is een nette maar wat ruwer afgewerkte doos. Deze stellingsdoos wordt veel gebruikt in magazijnen van webshops of groothandelaren.

Het grote voordeel van deze dozen is dat ze relatief goedkoop zijn en te vervaardigen in grote formaten. Een nadeel is dat de bodem niet plat is doordat, de binnenkleppen van de breedte naar binnen vouwen. Belangrijk bij deze dozen is dat u meestal van de buitenmaten moet uitgaan, let daarop bij het bestellen van deze dozen.

Magazijndoos Model 0435

Model magazijndoos 0435 is een kartonnen bak met aan de voor en achterzijde dubbele wanden en is gemakkelijk in elkaar te zetten door middel van een kliksysteem.
Het is een geschikte stellingsdoos voor het sorteren van klein tot middelgrote producten.
De afmetingen kunt u zelf bepalen maar wel tot een beperkt formaat, deze beperking heeft te maken met het maximale stansformaat van onze machines.

Het grote voordeel van deze gestansde dozen is dat ze maatvast zijn en te vervaardigen zijn in hoge oplages. Een nadeel is dat de magazijnbakken niet verkrijgbaar zijn in de dubbele golfkarton soorten EB golf 4,5 mm en BC Golf 6,6 mm. Belangrijk bij deze dozen is dat u meestal van de buitenmaten moet uitgaan, let daarop bij het bestellen van deze dozen.

Magazijndozen kopen bij Kartonnage Hedel

Wilt u meer informatie over onze magazijndozen of wilt u deze liever niet online bestellen? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar via 073-5996690.