Postdozen

Bij Kartonnage Hedel kunt u zelf kartonnen postdozen samenstellen met de juiste maatvoering voor uw product.

Bij deze postdozen is het niet nodig om tape te gebruiken voor het sluiten van de doos.
Voor het verzenden van diefstal gevoelige producten is het aan te raden om het doosje te verzegelen met een stukje tape of sticker.

Bereken hieronder uw postdozen op maat

voorbeelden postdozen

Brievenbus doos
postdozen
Postdozen op maat
Stansdoos Model 0421
Stansdoos Model 0426
Stansdoos Model 0427

Over de postdoos

Postdozen zijn dozen die gemaakt zijn om producten in te verzenden. Deze dozen worden met name gebruikt door webwinkels, maar ook door bedrijven die bijvoorbeeld producten naar klanten moeten sturen. Postdozen moeten licht en stevig zijn en ervoor zorgen dat de inhoud niet beschadigd wordt tijdens het vervoer.

Het is ook mogelijk om postdozen met een lage hoogte van 25 mm te bestellen in een E Golf 1,6 mm, zodat deze gemakkelijk te gebruiken zijn als brievenbuspakketjes. Houdt dan de volgende maximale inwendige maten aan: 350x250x25 mm. Met pakketjes die door de brievenbus passen bespaart u al snel een paar euro per verzending.

Verschillende modellen

Kartonnage Hedel heeft verschillende modellen postdozen in het assortiment, alle modellen worden plano geleverd. De afmeting, kleur, kwaliteit en het aantal dozen kunt u zelf bepalen.

Postdoos Model 0421

Dit model postdoos heeft een insteekklep en is gemakkelijk in elkaar te zetten door middel van een kliksysteem. De doos is geschikt als nette verpakking, postdoos of brievenbusdoosje en wordt veel gebruikt door webshops en online verkoop voor het verpakken van kleinere producten. Belangrijk bij deze doosjes is dat de hoogte niet groter kan zijn dan de lengte of de breedte.

Postdoos Model 0426

Dit model postdoos is een doos met dubbele wanden en is gemakkelijk in elkaar te zetten door middel van een kliksysteem. Het is een geschikte doos met stofflappen voor het opbergen van kleinere producten.
De afmetingen kunt u zelf bepalen, alleen kan de hoogte niet groter zijn dan de lengte.

Postdoos Model 0427

Deze postdoos is gemakkelijk in elkaar te zetten door middel van het kliksysteem. Het is een doos met stofflappen en twee insteeksluitingen en is ideaal te gebruiken voor het opbergen van kleinere producten.
De hoogte kan niet groter zijn dan de lengte bij deze doosjes.

Kalenderverpakking Model 0400

Deze postdoos is een hele platte doos vanaf 10 mm en bevat een sluiting om de doos snel dicht te maken.
Deze doosjes worden vaak voor brievenbuspost gebruikt om bijvoorbeeld een kalender te versturen.

Postdozen kopen bij Kartonnage Hedel

Wilt u meer informatie over onze postdozen of wilt u graag postdozen bestellen? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar via 073-5996690.