Wikkeldozen

Kartonnage Hedel biedt een groot assortiment van kartonnen dozen aan. De wikkeldozen zijn daar een van. De wikkeldoos is een heel simpele doos om in elkaar te zetten. Het is eigenlijk gewoon een rechthoekige plaat karton met vouwlijnen, deze vouwlijnen kunnen om het product worden “gewikkeld”. Zo heb je binnen no-time een doos!

Bereken hieronder vrijblijvend uw wikkeldozen op maat

Koop je wikkeldozen bij Kartonnage Hedel

Wikkeldozen zijn ideaal om producten met bijzondere hoogtes in te verpakken, zoals tafelbladen, papierwerk en kastjes. Met name platte producten kunnen goed verpakt worden in een wikkeldoos. De dozen zijn van karton en worden plat geleverd. De gemakkelijkste werkwijze is om het product op het karton te plaatsen en daar de doos om heen te vouwen. Nadat de doos in elkaar gevouwen is, dient deze gesloten te worden met tape of lijm.

Kartonnage Hedel heeft een groot assortiment aan kartonnen dozen en kan veel verschillende soorten en maten wikkeldozen leveren. De dozen kunnen in allerlei kwaliteiten en soorten karton geproduceerd worden. Wij maken gebruik van machines die flexibel kunnen worden ingesteld, het voordeel hiervan is dat wij de dozen in ieder gewenst formaat kunnen leveren.

Kenmerken

De wikkeldozen hebben verschillende kenmerken. Hieronder staan ze nog even op een rijtje:

  • De wikkeldozen kunnen in ieder gewenst formaat geleverd worden;
  • De wikkeldozen kunnen in verschillende soorten kwaliteit geleverd worden;
  • De wikkeldozen zijn ideaal om platte producten in te verpakken;
  • De dozen dienen afgesloten te worden met tape of lijm.

Bestel direct bij Kartonnage Hedel

Verschillende soorten wikkeldozen zijn onder andere 0409, 0410 en 0411.

Op onze website kunt u direct uw wikkeldozen berekenen en bestellen.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 073-5996690.

Collectieve Kerstsluiting 2019

Kartonnage Hedel is tijdens de feestdagen gesloten vanaf vrijdag 20 december 2019 t/m donderdag 2 januari 2020.

De afdeling verkoop is tijdens onze kerstsluiting niet aanwezig en neemt geen bestelling in behandeling. Deze worden op 2 januari 2020 in behandeling genomen en 10 werkdagen later uitgeleverd.

Eventuele bestellingen zijn natuurlijk nog van harte welkom in deze periode, alleen schuiven de levertijden op tot na 2 januari.

U kunt tijdens onze sluiting wel gewoon een bestelling plaatsen, online of per email. Donderdag 2 januari 2020 gaan we er uitgerust mee aan de slag!

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.

Team Kartonnage Hedel