Samenwerken met Kartonnage Hedel

Het samenwerken met Kartonnage Hedel is erop gericht om u als klant langdurig te bedienen van golfkartonnen verpakkingen op maat. Door compleet te ontzorgen proberen wij uw verpakkingsproblemen uit handen te nemen. Denk daarbij aan ontwerpen, testen, produceren, controleren, uitleveren en voorraadbeheer.

Kartonnage Hedel produceert dozen op maat waar verschillende disciplines binnen ons bedrijf bij betrokken zijn. Zo zijn we ook betrokken bij de ontwikkeling van innovatieve verpakkingen en zorgen daarbij ook voor de productie.

Het is tevens mogelijk dat wij u op locatie bezoeken, om zo samen tot de gewenste verpakking te komen. Wij bouwen graag een goede klantrelatie op en willen als team met elkaar verbonden zijn.

Dan wordt uw keuze voor Kartonnage Hedel in meerwaarde omgezet.

Samenwerken met onze partners

Onze samenwerking nemen wij serieus. Bij Kartonnage Hedel zijn we als één team met elkaar verbonden, dat geldt ook voor onze partners. Wij produceren onze dozen ook voor wederverkopers en hebben niet de intentie om met hen de concurrentie aan te gaan.

We leveren indien gewenst onder een andere naam uit en zullen elkaars belofte dan ook nakomen. U bent als wederverkoper dan ook een specialist op het gebied van golfkartonnen verpakkingen. Indien u toch vragen heeft, dan kunt u altijd een beroep doen op onze jarenlange expertise.

Team Kartonnage Hedel

Wij zijn niet alleen maar een webshop

Voor u als klant zijn wij natuurlijk niet alleen maar een online aanbieder van dozen op maat. Wij staan natuurlijk ook offline klaar voor onze klanten. U kunt bestellingen niet alleen in de webshop plaatsen maar ook via de email of per telefoon.

Bent u een grootverbruiker van kartonnen producten op maat, dan zijn er voor u speciale tarieven beschikbaar. Bespreek deze door met een van onze accountmanagers en zij zullen u een goed voorstel doen. Dan is de eerste stap naar een fijne en langdurige samenwerking gezet!

Graag uw aandacht!

U dient in onze berekenmodules altijd de binnenmaten
op te geven in millimeters.

Getoonde afbeeldingen met daarin eventuele informatie zijn ter illustratie. Deze kunnen afwijken van de werkelijke producten.
Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Getoonde buitenwerkse formaten die onder de invulvelden staan zijn globaal de buitenmaten. De buitenmaten kunnen afwijken van de ingevulde binnenmaten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Opgegeven binnenmaten in de berekeningsmodules kunnen een kleine
maatafwijking hebben t.o.v.de daadwerkelijk geproduceerde en uitgeleverde dozen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef uw formaten dan ook wat ruimer op.

Heeft u nog vragen? Stuur ons gerust een email info@kartonnagehedel.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5996690