Veelgestelde vragen

Bedrijven, instellingen, stichtingen en particulieren.

Als u dozen op maat laat maken heeft u geen recht op bedenktijd. Het laten maken van maatwerk producten valt daar buiten.
De Wet kopen op afstand alsmede deze bedenktijd (14 dagen) geldt niet voor een ondernemer of B2B.

Gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen, heeft u eerder dozen nodig? Geef ons dan een belletje dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Dat is ook mogelijk, u vindt ons adres op de contact pagina.

Dat is niet mogelijk, omdat wij de dozen voor u op maat maken. Tenzij de fout bij ons ligt, dan zullen we deze zo snel als mogelijk herstellen.

Producten die u via deze website koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na plaatsing van de bestelling en/of succesvolle betaling definitief.

Binnen Nederland leveren wij franco huis, uitgezonderd de waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Vraag naar de extra tarieven.

Wij leveren ook in België, vraag naar de extra bezorgkosten.

Bedrijven die een geldige K.v.K. inschrijving hebben de keus uit vooraf betalen of achteraf op factuur.
Bij betaling op factuur hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen na uitlevering.
De directie van Kartonnage Hedel heeft altijd het recht om vooruitbetaling te vragen.
Particulieren betalen vooraf of anders overeen gekomen.

Na overleg met u, bezorgd onze transporteur uw goederen op 1 adres in *Nederland op werkdagen tussen 8.00 en17.00 uur.
Bij afwijkende tijden betaald u meerkosten.
kan het zijn dat er een bestelauto zonder laadklep komt voorrijden.

In principe heeft de vrachtwagen een laadklep, bij kleine pakketten of bij spoedopdrachten kan het zijn dat er een bestelauto zonder laadklep komt voorrijden.

Wij hebben de kleur bruin/bruin of wit/bruin in ons assortiment.

Ja dat is ook mogelijk, alleen bij de Exportdozen in onze calculatie module, bij deze dozen kunt u kiezen uit zwaardere kwaliteiten BC Golf.
Indien u een zwaardere uitvoering of andere golfkarton soorten wenst of een afwijkend model wilt , neem dan contact met ons op.

Ja dat is mogelijk, geef in ons offerte formulier aan dat u een proefdoos wilt ontvangen. Geef het gewenste model (Fefco), afmeting, kleur en kwaliteit op en wij zorgen dat u deze z.s.m in huis heeft.

Voor het maken van de proefdoos zelf zijn geen kosten verbonden. Echter voor het versturen van de proefdoos berekenen wij €25 Excl. 21 % BTW aan transportkosten.
Tevens mag een modeldoos maximaal het formaat 1760x780x580 mm van het pakket (PostNL) bedragen. Anders geldt er een toeslag van €35 Excl. 21 % BTW.

Op onze website en in correspondentie gaan wij altijd uit van inwendige doos maten, deze dienen te worden opgegeven in milimeters.

Amerikaanse vouwdoos
Kartonnen Postdozen