Ontwerpen van kartonnen producten

Golfkarton producten ontwerpen is één van de diensten die wij bieden. Een goed verpakkingsontwerp voldoet aan alle communicatieve en technische verpakkingseisen. Kartonnage Hedel is gespecialiseerd in het ontwerpen én produceren van golfkartonnen dozen op maat.

Wij ontwerpen voor u graag de stans of reguliere verpakkingen. Door een combinatie van onze specialisaties komen wij altijd tot een goed product. Het kan zijn dat wij een golfkarton product ontwerpen die gestanst moet worden, ook dan kunnen wij u voorzien van een proefmodel.

Voor golfkarton producten ontwerpen en het maken van een proefmodel zijn echter wel kosten voorzien. Deze zullen wij u van te voren kenbaar maken via een offerte.

Werkwijze voor verpakking ontwerp

Het liefst hebben wij dat u een afspraak maakt om bij ons op bezoek te komen. Dan bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn en zullen u een voorstel doen. Indien u liever wenst om eerst per email contact te leggen kan dat natuurlijk ook.

Stuur dan Kartonnage Hedel een email met daarin uw informatie over de te ontwerpen verpakking. Vermeld daarin eventuele afmetingen, product foto’s, aantal stuks en leg duidelijk uit wat u graag wilt hebben.

Onze deskundige medewerkers gaan dan bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Mocht er niet direct een oplossing beschikbaar zijn, dan zullen wij een ontwerptarief met u bespreken.

Indien we voor u een oplossing hebben gevonden spreken we dit per email door. Als het voor beide partijen duidelijk is wat we willen, brengen we voor u een offerte uit.
Eventueel kunnen wij tegen een nader te bepalen prijs een proefexemplaar vervaardigen. Na uw schriftelijke goedkeuring op het model en offerte nemen wij u verpakking in productie.

Wilt u meer informatie over verpakkingen ontwerpen?

Vul dan nu het contactformulier in, dan nemen wij direct contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5996690

Wij helpen u graag

Kartonnen displaydoos

Geen eigen ontwerp nodig? Bestel dan hieronder uw doos op maat