Kartonnen platen

Naast het hebben van kartonnen dozen in ons assortiment, biedt Kartonnage Hedel ook kartonnen platen aan.
Kartonnen platen kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen.
De platen worden met name gebruikt als tussenlegvellen voor gestapelde dozen om de stabiliteit te verhogen.

Deze platen zijn daarnaast ook te gebruiken als afdekkarton voor op pallets, ze zorgen ervoor dat de producten niet vies worden.
Bovendien vermindert het de kans op schade bij het verplaatsen van de producten.

Bereken hieronder vrijblijvend uw kartonnen platen op maat

voorbeelden kartonnen platen

Kartonnen platen op maat

Bij Kartonnage Hedel zijn de kartonnen platen te bestellen in ieder gewenst formaat, met of zonder vouwlijnen. De maximum afmeting van een kartonnen plaat is (BxL) 2400×5000 mm of (BxL) 2800×2400 mm. Bij grotere hoeveelheden is de minimale karton afslag 500 mm en voor kortere maten berekenen wij een kleine meerprijs.

De platen die wij gebruiken zijn van gerecycled golfkarton en zijn milieuvriendelijk. Kartonnage Hedel kan uw kartonnen platen leveren in diverse golfkarton kwaliteiten zoals met enkele golf (E, B, C) en met dubbele golf (EE, EB, BC). In de calculatiemodules kunnen wij de platen leveren in E, B, C en BC golf.

Verschillende modellen

Kartonnage Hedel heeft verschillende modellen kartonnen platen in het assortiment, alle modellen worden plano geleverd. De afmeting, kleur, kwaliteit en het aantal dozen kunt u zelf bepalen.

Kartonnen plaat Model 0110

Deze opmaat gemaakte platen worden met name gebruikt als tussenleg vellen voor gestapelde dozen, als afdekplaat of als tussenschot voor producten.

Kartonnen plaat Model 0914

Deze kartonnen plaat heeft vier vouwlijnen en is zeer geschikt voor het afschermen van producten in uw doos. Op de kartonnenplaat zit een rolbuffer, hiermee heeft de plaat een extra stootrand om kwetsbare producten te beschermen.

Kartonnen plaat Model 0951

Dit model heeft twee vouwlijnen en is ideaal voor het scheiden van producten in uw doos.

Kartonnen plaat Model 0970

Deze kartonnen plaat heeft één vouwlijn. De kartonnen plaat wordt met name gebruikt om een extra dubbele bescherming te bieden op de hoeken van een product. Bijvoorbeeld als beschermhoek rondom een pallet met gestapelde dozen.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over karton platen of wilt u graag karton platen bestellen? Vul dan het offerteformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wij zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar via 073-5996690.