Kartonnen Hulzen

Onze golfkartonnen hulzen zijn eigenlijk een Amerikaanse vouwdoos zonder vouwkleppen.
De kartonnen hulzen zijn perfect voor volume producten, bulkgoederen en luchtvracht te verpakken. Deze huls wordt over uw product heen geschoven en kan boven of onder worden afgesloten worden met een losse bodem/deksel.

De hulzen worden met een verlijmde plakstrook geleverd.
De hoogte kunt u zelf berekenen van 100 tot 1490 mm.
Dit kunt u zelf aangeven in onze calculators.

Huls Model 0501

Huls Model 0501

Uitstekend geschikt als sleeve voor bulkgoederen, als pallethoes voor kleine dozen, goederen opslag enz. Onze kartonnen hulzen zijn veelzijdig te gebruiken.

Kartonnage Hedel kan uw hulzen op maat óók in extra stevige kwaliteiten leveren, neem hiervoor contact met ons op.

De Kartonnen Huls Model 0501 is
eventueel aan te vullen met een losse bodem en of deksel
Model 0452 of Model 0454

Deksel Model 0452

Deksel Model 0452

De bodems en/of deksels voor uw hulzen zijn verkrijgbaar bij Kartonnage Hedel in diverse soorten golfkarton en in Model 0452 en Model 0454.

Bereken hieronder vrijblijvend uw kartonnen hulzen op maat

Eigenschappen Kartonnen hulzen

  1. Zelf je maat bepalen tot een hoogte van 1490 mm
  2. Stevig golfkarton
  3. Sluitnaad verlijmd
  4. Makkelijk op te zetten

Kartonnen Hulzen in ieder gewenst formaat

Gebruikt je de hulzen voor op Europallets, Blokpallets of voor op andere formaten pallets? Een kartonnen huls kan in ieder gewenst formaat geproduceerd worden en is dus ook een doos op maat. Het is echter wel belang dat de huls stabiel geladen wordt op uw pallet, gebruik dan ook een losse bodem voor op de pallet.

De bodem en of huls hoort niet uit te steken op de pallet. Door middel van het juiste formaat huls wordt dit tegengegaan en blijven producten onbeschadigd. Een huls op maat biedt dus betere bescherming van uw product. Hiernaast verminderd dit eventuele opvulling. Hiernaast is een doos op maat vaak een goedkopere optie.

De kartonnen hulzen worden voorzien van een verlijmde sluitnaad. Dit is voor het makkelijk opzetten van de hulzen. Wij kunnen je kartonnen hulzen produceren uit alle gangbare kwaliteiten zoals, B golf 2,8 mm, C golf 3,6 mm en BC golf 6,6 mm en zelfs uit zwaardere grams gewichten van het golfkarton.

Voor de handeling kunnen hulzen gebruikt worden die uit bodem-huls-deksel bestaan. De bodem en deksels zijn in verschillende varianten te produceren. Afhankelijk van uw proces en product. Diverse types bodem/deksel zijn onder andere fefco 0452, 0454. Deze zijn ook te vinden in onze calculatie modules.

De kartonnen huls kan ook een alternatief zijn voor een houten krat. Voor exportlanden waar hout niet welkom zijn, hebben wij ook kartonnen palletpoten die makkelijk onder de bodems te plakken zijn.
Tevens zijn onze hulzen gemaakt van gerecycled golfkarton en dus milieuvriendelijk.

 

Kartonnen Hulzen op maat

Sinds 1986 produceert Kartonnage Hedel een breed scala aan golfkartonnen dozen, waaronder ook kartonnen hulzen.
Wij bieden deze hulzen aan voor scherpe prijzen die snel en franco bij u aan huis geleverd worden. Tevens leveren graag onze kartonnen hulzen naar wensen en behoeften van de klant. Uw wens staat dan ook altijd centraal bij ons. Met een team van ervaren specialisten produceren wij graag uw kartonnen hulzen op maat.

U kunt uw Kartonnen hulzen direct online berekenen en bestellen bij Kartonnage Hedel in drie eenvoudige stappen:

  1. Kies uw soort doos op maat
  2. Kies Model 0501
  3. Bereken en bestel

Heeft u nog speciale wensen? Vraag dan gerust een offerte aan.

Uiteraard kunt u ons ook direct bellen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5996690.