bestellen

Eigen productie – Franco huis – Snelle levering – Vanaf 10 stuks

1. Kies het Model doos en bereken de prijs

Kartonnen dozen bestellen

Toe aan het bestellen van kartonnen dozen?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kartonnage Hedel bestaat al ruim 30 jaar en is een productiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van dozen op maat.
Ons assortiment bestaat uit de volgende modellen dozen; vouwdozen, dekseldozen, postdozen, wikkeldozen, kokerdozen, stansdozen en platen golfkarton.

Bij het bestellen van kartonnen dozen heeft u de keuze uit vele modellen dozen en kwaliteiten golfkarton. Onze aangeboden kartonkwaliteiten zijn standaard voorzien van een kraftliner buitenlaag en verkrijgbaar in het bruin en wit. Kies zelf het aantal stuks en onze vouwdozen zijn met of zonder hangrepen te bestellen.

Het bestellen maatwerk dozen biedt volop voordelen

Bij Kartonnage Hedel kunt u kartonnen dozen op maat bestellen. Kartonnen dozen op maat hebben verschillende voordelen, wij zetten de voordelen hieronder even voor u op een rijtje:

 • Het biedt betere bescherming aan uw producten;
 • Het gebruik van opvulmateriaal is vele male minder, omdat de producten precies in de doos passen;
 • Een doos op maat is uiteindelijk goedkoper;
 • De kartonnen dozen op maat zijn al vanaf 10 stuks te bestellen in onze webshop.

Inmeten van uw kartonnen dozen

Als u kartonnen dozen gaat bestellen, meet u altijd eerst uw product op en geeft u de gewenste afmetingen op in onze berekeningsmodules . Bij het inmeten zijn daarom bepaalde factoren van belang, zoals rondingen en afwijkende vormen van uw product, hou hier rekening mee.  Bij het doorgeven van de afmetingen van de kartonnen dozen bij bestelling is het belangrijk dat u altijd de volgorde Lengte x Breedte x Hoogte aan houdt.

Daarnaast is het van belang dat u het product nauwkeurig op meet en dat de doos afmetingen altijd inwendig gemeten zijn in millimeters. Het grootste grondformaat is altijd de lengte. Tevens hanteren wij een maat tolerantie van +/-2 tot 3 mm.

Bij het opgeven van een bestaande doos kunt u het beste de breedte van de vouwkleppen opmeten en gebruiken als uitgangsmaat.
In de hoogte meet u tussen de vouwlijnen en trek daarbij 2 maal de kartondikte vanaf.

Bij de maten telt u altijd 5 tot 8 mm extra op, zodat het product nog in de doos kan. Hiermee wordt voorkomen dat het product te strak of zelfs niet in de doos past.
Indien u opvulmaterialen gebruikt zoals, hoekbeschermers of noppenfolie, moeten de dikte van het opvulmateriaal extra opgeteld worden bij de inwendige doosmaten.

Vragen?

Heeft u vragen of komt u er zelf niet helemaal uit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande contactformulier.

Stuur ons een bericht

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Contact

  Kartonnage Hedel V.O.F.

  De Steegen 3
  5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

  T 073 599 6690

  Email algemeen
  [email protected]

  Email verkoop
  [email protected]

  Email productie
  [email protected]l

   

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 642 096 95