Bestellen

Eigen productie – Franco huis – Snelle levering – Vanaf 10 stuks

1. Kies het Model doos en bereken de prijs

Kartonnen dozen bestellen

Bent u op zoek naar kartonnen dozen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Kartonnage Hedel bestaat al ruim 30 jaar en is een productiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van dozen op maat. In ons assortiment hebben wij veel verschillende modellen kartonnen dozen. Een greep uit ons assortiment kartonnen dozen is; vouwdozen, dekseldozen, postdozen, wikkeldozen, kokerdozen, stansdozen en platen golfkarton.

Bij het bestellen van kartonnen dozen heeft u de keuze uit verschillende afmetingen, de kleur bruin en wit, verschillende kwaliteiten karton en het aantal stuks dat u wilt bestellen.

De voordelen van dozen op maat

Bij Kartonnage Hedel kunt u ook kartonnen dozen op maat bestellen. Kartonnen dozen op maat hebben verschillende voordelen, wij zetten de voordelen hieronder even voor u op een rijtje:

  • Het biedt betere bescherming aan uw producten;
  • Het gebruik van opvulmateriaal is vele male minder, omdat de producten precies in de doos passen;
  • Een doos op maat is uiteindelijk goedkoper;
  • De kartonnen dozen op maat zijn al vanaf 10 stuks te bestellen in onze webshops.

Inmeten van uw kartonnen dozen

Bij het bestellen van kartonnen dozen meet u altijd zelf uw product op en geeft u de gewenste afmetingen aan ons door bij de bestelling. Bij het inmeten zijn daarom bepaalde dingen van belang. Bij het doorgeven van de afmetingen van de kartonnen dozen bij bestelling is het belangrijk dat u altijd de volgorde Lengte x Breedte x Hoogte aan houdt. Daarnaast is het van belang dat u het product nauwkeurig op meet en dat de doos afmetingen altijd inwendig gemeten zijn in millimeters. Het grootste grondformaat is altijd de lengte.

 

Bij de maten telt u altijd 5 tot 8 mm extra op, zodat het product nog in de doos kan. Hiermee wordt voorkomen dat het product te strak of zelfs niet in de doos past.

 

Indien u opvulmaterialen gebruikt zoals, hoekbeschermers of noppenfolie, moeten de dikte van het opvulmateriaal extra opgeteld worden bij de inwendige doosmaten.

Vragen?

Heeft u vragen of komt u er zelf niet helemaal uit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande contactformulier.

Stuur ons een bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Contact

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
info@kartonnagehedel.nl

Email verkoop
sales@kartonnagehedel.nl

Email productie
roger@kartonnagehedel.nl

 

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Collectieve Kerstsluiting 2019

Kartonnage Hedel is tijdens de feestdagen gesloten vanaf vrijdag 20 december 2019 t/m donderdag 2 januari 2020.

De afdeling verkoop is tijdens onze kerstsluiting niet aanwezig en neemt geen bestelling in behandeling. Deze worden op 2 januari 2020 in behandeling genomen en 10 werkdagen later uitgeleverd.

Eventuele bestellingen zijn natuurlijk nog van harte welkom in deze periode, alleen schuiven de levertijden op tot na 2 januari.

U kunt tijdens onze sluiting wel gewoon een bestelling plaatsen, online of per email. Donderdag 2 januari 2020 gaan we er uitgerust mee aan de slag!

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.

Team Kartonnage Hedel