Stansdozen

Kartonnage Hedel biedt een groot assortiment van kartonnen dozen aan, waaronder de stansdoos. Een stansdoos is een doos die je zonder behulp van tape en lijm in elkaar kan zetten. De dozen worden gemaakt op een stansmachine, vandaar dat de dozen ook “stans” dozen heten.

De stansdozen zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kan de doos gebruikt worden als opbergdoos, verzenddoos of als schoenendoos.

Bereken hieronder uw stansdozen op maat

voorbeelden stansdozen

postdozen
Postdozen op maat

Over de stansdoos

Bestel je stansdoos bij Kartonnage Hedel

De stansdoos is een doos met dubbele wanden en kliksysteem. Door middel van het kliksysteem is de doos gemakkelijk op te zetten. De dozen worden plano aangeleverd en kunnen zonder tape en lijm in elkaar gezet worden.

De dozen zijn in drie verschillende kwaliteiten golfkarton te bestellen, de kwaliteit is afhankelijk van de dikte van het karton. De drie verschillende diktes zijn 1,5 MM – 2,8 MM – 3,6 MM.

Het fijne aan de stansdoos is dat je de afmeting zelf kan bepalen. Zo kan je zelf de lengte, breedte en hoogte van de doos kiezen. De afmeting van de dozen kan niet hoger zijn dan de lengte bij de deksels of de breedte bij de bodems.

Belangrijk bij het kiezen van een doos is om te kijken naar de kartonkwaliteit in combinatie met het gewicht van de inhoud.

De stansdozen kunnen besteld worden in de kleuren bruin en wit en het minimale aantal dat bestelt kan worden is 100 stuks.

Hulp nodig?

Heb je advies nodig of een vraag? Neem gerust contact met ons op via het volgende telefoonnummer 073-5996690.

Op onze website kunt u direct uw stansdozen samenstellen en bestellen.

 

Collectieve zomersluiting 2019

Kartonnage Hedel is in de zomervakantie gesloten vanaf vrijdag 19 juli t/m maandag 5 augustus, dit is week 30 en 31.

De afdeling verkoop is tijdens onze vakantiesluiting beperkt aanwezig om uw bestelling in behandeling te nemen. Deze worden dan in de na onze vakantie geproduceerd en uitgeleverd.

Eventuele bestellingen zijn natuurlijk nog van harte welkom in deze periode, alleen schuiven de levertijden op tot na onze vakantie.

U kunt tijdens onze sluiting wel gewoon een bestelling plaatsen, online of per email. Maandag 5 augustus gaan we uitgerust ermee aan de slag!

Wij wensen u een fijne zomervakantie toe,

Team Kartonnage Hedel