Opleiding bij Kartonnage Hedel

Kartonnage Hedel investeert continue in kennis en kunde van de organisatie. Naast training van de werknemers wordt ook veel aandacht geschonken aan het opleiden van de vakmensen voor de toekomst.

Als erkend leerbedrijf verzorgen wij in nauwe samenwerking met diverse opleidingsinstanties in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard, BOL en BBL opleidingen. Hierbij worden leren en werken gecombineerd en worden de leerlingen door een leermeester begeleidt.

Daarnaast biedt Kartonnage Hedel MBO en HBO studenten een stageplaats om de theoretische kennis in de praktijk te toetsen en toe te passen.

Kartonnage Hedel beschouwt het bieden van deze mogelijkheden naast een investering in de toekomst ook als een maatschappelijke taak en nodigt studenten van harte uit contact op te nemen.

Dit om gezamenlijk de mogelijkheden te onderzoeken hoe wij een geschikte invulling aan een uitdagende stage of afstudeeropdracht kunnen geven.

Collectieve Kerstsluiting 2019

Kartonnage Hedel is tijdens de feestdagen gesloten vanaf vrijdag 20 december 2019 t/m donderdag 2 januari 2020.

De afdeling verkoop is tijdens onze kerstsluiting niet aanwezig en neemt geen bestelling in behandeling. Deze worden op 2 januari 2020 in behandeling genomen en 10 werkdagen later uitgeleverd.

Eventuele bestellingen zijn natuurlijk nog van harte welkom in deze periode, alleen schuiven de levertijden op tot na 2 januari.

U kunt tijdens onze sluiting wel gewoon een bestelling plaatsen, online of per email. Donderdag 2 januari 2020 gaan we er uitgerust mee aan de slag!

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.

Team Kartonnage Hedel