Opleiding bij Kartonnage Hedel

Onze golfkarton productie medewerkers zijn de vakmensen die zorgen dat uw dozen netjes en conform de gemaakte afspraken worden geproduceerd. Wij zijn ons ervan bewust dat gemotiveerde en betrokken mensen binnen ons bedrijf een van de belangrijkste schakels zijn. Daarom geven wij onze medewerkers alle ruimte om zich verder te ontwikkelen in hun loopbaan bij Kartonnage Hedel.

Interne opleiding

In de branche waarin Kartonnage Hedel zich bezig houdt bestaan er geen vakgerichte opleidingen voor de verwerking van golfkarton. Daarom zullen wij intern onze mensen moeten opleiden tot b.v. allround golfkarton productie medewerker, voorman of medewerker bedrijfsbureau.

In hun loopbaan zullen wij onze medewerkers begeleiden in het bedienen van onze machines en theoretische kennis bijbrengen over golfkarton. Daarnaast bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid tot het behalen van diverse diploma’s of certificaten. Denk hierbij aan het heftruck certificaat, B.H.V. diploma of lijm en stans cursussen.

Werken en Leren

Kartonnage Hedel is een erkend leer en werkbedrijf voor de opleiding Logistiek medewerker. Denk hierbij aan de taken zoals laden, lossen en het controleren van in en uitkomende goederen. Het verzend klaarmaken van pallets met kartonnen dozen of voorraadbeheer van karton producten.

Hiermee leren de studenten werken met interne transportmiddelen. Onze productieafdeling en magazijn zijn hun werkterrein waarin zij veilig hun praktijkopdrachten kunnen uitvoeren.

Stageplaats in de golfkarton productie

Kartonnage Hedel biedt MBO of HBO studenten een stageplaats aan om de theoretische kennis in de praktijk uit te voeren. Denk hierbij aan studenten logistiek, grafische school of online marketing.

In dit stagetraject zullen onze leerlingen worden begeleid door een leermeester. Wij hebben het doel een uitdagende afstudeeropdracht te kunnen geven waarin de student de hulp krijgt die nodig is.

Bent u ook nieuwsgierig geworden en ambieert u een leer of stageplek in de golfkarton industrie?
Wij nodigen studenten van harte uit en bekijken samen de mogelijkheden.

Team Kartonnage Hedel

Opleiding golfkarton
Productie kartonnen dozen