Voorraadbeheer

Kartonnage Hedel heeft als producent van golfkartonnen verpakkingen een vooruit-en-meedenkende visie. Zo hebben wij de beschikking over meer dan 2000 m2 opslagruimte in een verwarmd magazijn wat voldoet aan alle kwaliteit-en-milieu eisen van deze tijd.

Als u niet zelf over de nodige ruimte voor voorraadbeheer beschikt, dan kunnen wij uw golfkartonnen verpakkingen op voorraad zetten en beheren.
Vanzelfsprekend kunnen wij ook het logistieke proces verzorgen, zodat wij altijd Just in Time kunnen leveren. Waar en wanneer u maar wilt. Een hele inkoop zorg minder.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5996690 of stuur een email naar
info@kartonnagehedel.nl

Wij helpen u graag

 

Collectieve zomersluiting 2019

Kartonnage Hedel is in de zomervakantie gesloten vanaf vrijdag 19 juli t/m maandag 5 augustus, dit is week 30 en 31.

De afdeling verkoop is tijdens onze vakantiesluiting beperkt aanwezig om uw bestelling in behandeling te nemen. Deze worden dan in de na onze vakantie geproduceerd en uitgeleverd.

Eventuele bestellingen zijn natuurlijk nog van harte welkom in deze periode, alleen schuiven de levertijden op tot na onze vakantie.

U kunt tijdens onze sluiting wel gewoon een bestelling plaatsen, online of per email. Maandag 5 augustus gaan we uitgerust ermee aan de slag!

Wij wensen u een fijne zomervakantie toe,

Team Kartonnage Hedel