Voorraadbeheer

Kartonnage Hedel heeft als producent van golfkartonnen verpakkingen een vooruit-en-meedenkende visie. Zo hebben wij de beschikking over meer dan 2000 m2 opslagruimte in een verwarmd magazijn wat voldoet aan alle kwaliteit-en-milieu eisen van deze tijd.

Als u niet zelf over de nodige ruimte voor voorraadbeheer beschikt, dan kunnen wij uw golfkartonnen verpakkingen op voorraad zetten en beheren.
Vanzelfsprekend kunnen wij ook het logistieke proces verzorgen, zodat wij altijd Just in Time kunnen leveren. Waar en wanneer u maar wilt. Een hele inkoop zorg minder.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5996690 of stuur een email naar
info@kartonnagehedel.nl

Wij helpen u graag

Kartonnen dozen

Graag uw aandacht!

U dient in onze berekenmodules altijd de binnenmaten
op te geven in millimeters.

Getoonde afbeeldingen met daarin eventuele informatie zijn ter illustratie. Deze kunnen afwijken van de werkelijke producten.
Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Getoonde buitenwerkse formaten die onder de invulvelden staan zijn globaal de buitenmaten. De buitenmaten kunnen afwijken van de ingevulde binnenmaten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Opgegeven binnenmaten in de berekeningsmodules kunnen een kleine
maatafwijking hebben t.o.v.de daadwerkelijk geproduceerde en uitgeleverde dozen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef uw formaten dan ook wat ruimer op.

Heeft u nog vragen? Stuur ons gerust een email info@kartonnagehedel.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5996690