Over Kartonnage Hedel

Kartonnage Hedel V.O.F. gevestigd te Hedel provincie Gelderland is opgericht in 1986. Sinds die tijd heeft Kartonnage Hedel zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor haar klanten.

Wij zijn een familiebedrijf waarvan de gebroeders Marco en Roger van Creij de directie vormen. Met een goed gestructureerde organisatie leveren wij unieke klant specifieke maatwerk oplossingen.

Wij gaan hierin verder dan alleen het maken van kartonnen verpakkingen. Bij ons staan uw wensen en behoeften centraal.

Kartonnage op maat

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige golfkartonnen producten voor een juiste prijs en volgens afspraak. Onze medewerkers voeren uw opdracht snel, flexibel en in overleg met u uit.

Kartonnage Hedel is een veelzijdige leverancier van duurzame golfkartonnen verpakkingen die geproduceerd worden naar de wens van de klant.
Onder één dak zijn wij in staat om te stansen, rillen en verlijmen.

Dit, gecombineerd met de grote productiecapaciteit, maakt van Kartonnage Hedel een uniek bedrijf. Procescontrole waarborgt in dit hele traject de hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Ons team denkt met u mee in duurzame en unieke verpakkingsoplossingen, adviseert en vindt altijd voor u de juiste verpakking in elke gewenste kwaliteit en oplage. Een persoonlijke werkwijze en korte doorlooptijden geven inhoud aan de meerwaarde van Kartonnage Hedel.

Deze factoren samen zorgen ervoor dat wij breed in de markt staan.

Wij werken samen

Team Kartonnage Hedel

maatwerk dozen

Onze dozen webshop

In de webshop van Kartonnage Hedel zijn online veel verschillende soorten dozen te bestellen, deze worden dan voor u op maat gemaakt. Het voordeel van het online bestellen is dat u niet hoeft te wachten op een offerte, u kunt dan zelf de prijs van de dozen berekenen.

U kiest eerst een model doos uit die geschikt is voor het product wat u wilt verpakken, daarna geeft u de formaten op in de berekening modulles.

Geef eventuele extra’s op zoals handgrepen en vink indien nodig een stansmes aan als u deze nog niet heeft. Voer het aantal stuks in en de calculator begint de prijs te berekenen. De buitenmaten van uw doos en de prijs wordt getoond.

Leg de dozen in de winkelwagen en ga door naar de afreken pagina, en voilà uw dozen op maat zijn besteld.

Zo simpel kan het zijn!

Kartonnage Hedel

Graag uw aandacht!

U dient in onze berekenmodules altijd de binnenmaten
op te geven in millimeters.

Getoonde afbeeldingen met daarin eventuele informatie zijn ter illustratie. Deze kunnen afwijken van de werkelijke producten.
Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Getoonde buitenwerkse formaten die onder de invulvelden staan zijn globaal de buitenmaten. De buitenmaten kunnen afwijken van de ingevulde binnenmaten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Opgegeven binnenmaten in de berekeningsmodules kunnen een kleine
maatafwijking hebben t.o.v.de daadwerkelijk geproduceerde en uitgeleverde dozen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef uw formaten dan ook wat ruimer op.

Heeft u nog vragen? Stuur ons gerust een email info@kartonnagehedel.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5996690