Vouwdozen

De vouwdoos is ’s werelds populairste en meest gebruikte doos. Deze doos is eigenlijk de standaarddoos in de verpakkingsindustrie.

De vouwdoos kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kan de doos gebruikt worden om producten in op te bergen, te verpakken en te verzenden. Het doel van de vouwdoos is om zo min mogelijk schade aan te brengen aan de producten in de vouwdoos tijdens het transport.

Bereken hieronder vrijblijvend uw vouwdozen op maat

voorbeelden vouwdozen

Verschillende vouwdozen

Kartonnage Hedel heeft verschillende modellen vouwdozen in het assortiment. Hieronder worden de modellen kort even toegelicht. Alle modellen worden plano geleverd en er kan gekozen worden uit verschillende opties zoals met of zonder handgrepen, de kleur bruin of wit en verschillende kwaliteiten.

Vouwdoos Model 0200

Deze vouwdoos heeft alleen aan de onderkant een sluitende klep, dit betekent dat de bovenzijde van de doos open is. Het model is te bestellen met of zonder handgrepen.

Vouwdoos Model 0201

Dit model vouwdoos heeft aan de onder en bovenzijde sluitende kleppen. De doos wordt met name gebruikt met als hoofddoel zo min mogelijk transportschade. Het model is te bestellen met of zonder handgrepen.

Vouwdoos Model 0202

Deze vouwdoos heeft aan de onderkant overlappende kleppen en aan de bovenkant sluitende kleppen. Het model is te bestellen met of zonder handgrepen.

Vouwdoos Model 0203

Dit model vouwdoos heeft zowel aan de bovenkant als aan de onderkant overlappende kleppen. Het model is te bestellen met of zonder handgrepen.

Soorten vouwdozen

Wij leveren verschillende soorten vouwdozen, zoals Amerikaanse vouwdozen, palletdozen, kokerdozen en dekseldozen.

U kunt uw vouwdozen direct online berekenen en bestellen.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@kartonnagehedel.nl of telefonisch via 073-5996690.