Kartonnen doos met deksel

De kartonnen doos met deksel bestaan uit twee delen, een bodem en een deksel. De bodem en de deksel passen perfect over elkaar waardoor het één geheel wordt. Wij hebben van deze dozen verschillende varianten in het assortiment.

De dozen zijn gemakkelijk op te zetten. Het fijne aan deze dozen is dat ze verschillende vulhoogten hebben. De bodem vult u tot de gewenste hoogte en de deksel schuift u daar vervolgens overheen. Dit model doos is daarom heel geschikt voor producten met wisselende afmetingen, zodat u geen hele voorraad aan verschillende maten op voorraad hoeft te hebben. Zo kunnen al uw producten verstuurd worden met één type doos.

Kartonnen doos met deksel

Kartonnen doos met deksel

De kartonnen doos met deksel worden veel gebruikt voor opslag en verzending. De dozen zijn speciaal gemaakt voor papier en ander drukwerk. In een A4-formaat doos past precies het papier, waardoor het karton een goede bescherming geeft aan de papierstapel en er geen kreukels in het papier kunnen komen.

De dozen met deksel zijn ook gemakkelijk te gebruiken voor andere producten, zoals webshopartikelen. In de dozen kunnen bijvoorbeeld kleding, speelgoed of elektronica verzonden worden. Door het stevige karton van de doos beschermt het de producten erg goed.

Indien u de dozen wilt gebruiken om producten in te verzenden is het aan te raden om de doos af te sluiten met tape.

Kartonnen dozen op maat

Bij Kartonnage Hedel is het mogelijk om kartonnen dozen met deksel online en op maat te bestellen. In het assortiment van kartonnen dozen met deksel zijn vijf modellen opgenomen. De vijf modellen zijn naar eigen wens te ontwerpen. Online kunt u zelf alles eenvoudig invullen en bestellen. In het overzicht kunt u zelf de afmetingen, kleur, kwaliteit en gewenste hoeveelheid aangeven.

Hulp nodig?

Komt u er zelf niet helemaal uit en wilt u graag samen om de tafel om de beste oplossing voor u te vinden? Via onderstaand contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen of mailen kan natuurlijk ook via [email protected] of 073 – 599 66 90.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Kartonnage Hedel V.O.F.

  De Steegen 3
  5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

  T 073 599 6690

  Email algemeen
  [email protected]

  Email verkoop
  [email protected]

  Email productie
  [email protected]l

   

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 642 096 95

  Openingstijden:

  maandag: 08:00–16:30
  dinsdag: 08:00–16:30
  woensdag: 08:00–16:30
  donderdag: 08:00–16:30
  vrijdag: 08:00–14:30
  zaterdag: Gesloten
  zondag: Gesloten

  Geef een reactie