Bezorgen

Kartonnage Hedel produceert uw kartonnen dozen op maat en zal deze bezorgen op uw leveradres.
Het kan zijn dat u nog vragen heeft omtrent de bezorging.
De meeste vragen hebben wij al voor u verzameld en hieronder uitgelegd.

Vragen over de bezorging van kartonnen dozen op maat

Uw kartonnen dozen worden door Van Rijnsbergen Transport B.V. te Hedel bezorgd. Pakketten of colli’s of dozen met bijzondere afmetingen en/of gewichten worden door Van Rijnsbergen Transport B.V. bezorgd via een andere logistieke partner.

Kartonnage Hedel werkt we met verschillende levertijden voor het bezorgen van uw goederen.
Kartonnen dozen waarvan wij de voorraad beheersen en die voor 13.00 uur (op werkdagen) worden afgeroepen, worden de volgende werkdag bezorgd tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Maatwerk productie zoals onze dozen op maat worden normaliter binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd. Het kan zijn dat door marktomstandigheden hiervan wordt afgeweken. Kijk altijd voor de recente levertijden op de productpagina van de dozen.

Natuurlijk is dat mogelijk, ons adres is te vinden op de contact pagina. Graag even bellen van te voren, dan weten wij dat u eraan komt.

Dat is helaas niet mogelijk, omdat wij de dozen voor u op maat maken. Tenzij de fout bij Kartonnage Hedel ligt, dan zullen we deze natuurlijk zo snel als mogelijk herstellen.

Voor bezorging binnen Nederland en/of België leveren wij uw kartonnen dozen franco huis op 1 adres. De waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen zijn uitgezonderd en brengen wij extra toeslagen in rekening voor tol en/of veerdiensten. Voor Transport naar België wordt er een extra buitenland toeslag in rekening gebracht. Spoed opdrachten worden eventueel in overleg extra berekend. Verpakkingstape verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf 150 euro (excl. btw), vraag naar de tarieven.

Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Nederland en België. Op aanvraag kunnen wij ook in Duitsland leveren.

Uw dozen op een afhaalpunt of op een postbus laten bezorgen is niet mogelijk.
Bezorging is alleen mogelijk op een vooraf verifieerbaar en vast adres in Nederland en België.

Onze transporteur bezorgd uw goederen op 1 adres in *Nederland of België op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.
Bij afwijkende los of laadtijden betaald u meerkosten. Opties voor afwijkende tijden worden ook getoond op de afrekenpagina in de webshop.

Onze vaste transporteurs rijden standaard met vrachtwagens voorzien van een laadklep en pompwagen. Aanlevering van pakketten of bij spoed bestellingen bestaat er de mogelijkheid dat er een bestelauto (zonder laadklep) komt voorrijden. Voor het lossen van grote, zware of uitstekende pallets dient er op de losplaats een gekeurde heftruck met gecertificeerde chauffeur aanwezig te zijn.

Natuurlijk kunt u uw bestelling laten bezorgen op een ander adres dan het factuuradres. Geeft dit aan in het online bestelproces of in de opdrachtbevestiging. In het online bestelproces dient het verzendadres zich in hetzelfde land te hebben gevestigd als het factuuradres, anders kunnen er achteraf eventueel andere tarieven worden doorberekend, zoals een buitenlandtoeslag.

Wij streven erna om altijd uw bestelling in één keer uit te leveren. Bij een gecombineerde bestelling kan het zijn dat wij in meerdere keren uitleveren.
Dit kan komen door een wijziging in de productieplanning of eventuele machinestoringen. U krijgt dan van ons een email bericht dat wij uw goederen in delen zullen uitleveren.

Wij bieden uw bestelling aan op de afgesproken afleveradres, mocht onze transporteur u niet aantreffen, dan zal hij u proberen te bellen. Kan hij de goederen niet afleveren dan neemt hij deze mee terug. Wij maken dan een nieuwe bezorgafspraak met u. Wij zijn wel genoodzaakt om de volledige transportkosten voor het retour nemen en het opnieuw aanbieden van de vracht in rekening te brengen. Graag dan ook uw mobiele en vaste telefoonnummer aan ons door te geven zodat onze transporteur u altijd telefonisch kan bereiken.

Of stuur ons een bericht

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    Bekijk onze dozen op maat, wij bezorgen franco huis