Bezorgen

De meeste bestellingen worden door Van Rijnsbergen Transport B.V. te Hedel bezorgd. Alleen collies of producten met afwijkende maten en/of gewichten worden door Van Rijnsbergen Transport B.V. bezorgd via een andere logistieke partner.

Bij Kartonnage Hedel werken we met verschillende levertijden.
Kartonnen dozen of producten die op voorraad zijn en voor 13.00 uur (op werkdagen) worden besteld, worden de volgende werkdag bezorgd tussen 08:00 uur en 17:00 uur.
Dozen die op maat worden gemaakt worden doorgaans binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd.

Dat is ook mogelijk, u vindt ons adres op de contact pagina.

Dat is helaas niet mogelijk, omdat wij de dozen voor u op maat maken. Tenzij de fout bij Kartonnage Hedel ligt, dan zullen we deze natuurlijk zo snel als mogelijk herstellen.

Binnen Nederland en *België leveren wij kartonnen dozen franco huis, uitgezonderd de waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.
Producten zoals verpakkingstape verzenden wij gratis vanaf 50 euro (excl. btw). Voor bestellingen onder de 50 euro (excl. btw) rekenen wij 4,95 euro (excl. btw) bezorgkosten.
*Voor transport naar België wordt er wel een extra buitenland toeslag in rekening gebracht.

Kartonnage Hedel leveren al uw kartonnen dozen op maat in Nederland en België op 1 door u gekozen afleveradres.

Het is niet mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen op een afhaalpunt of een postbus.
Wij bezorgen wij alleen op 1 vast adres in Nederland en België.

Na overleg met u bezorgd onze transporteur uw goederen op 1 adres in *Nederland of België op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Bij afwijkende tijden betaald u meerkosten.

In principe heeft de vrachtwagen een laadklep, bij kleine pakketten of bij spoed opdrachten kan het zijn dat er een bestelauto zonder laadklep komt voorrijden.

U kan de bestelling op een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres. In ons bestelproces kunt u een ander afleveradres opgeven, zolang het in hetzelfde land is als het factuuradres.

Het kan voorkomen dat een bestelling uit meerdere pallets of verschillende type kartonnen dozen bestaat (b.v. dozen op maat of voorraaddozen of tape). Deze kunnen dan op verschillende momenten bezorgd worden.
Het kan ook zijn dat de leverdatum vertraging oploopt wegens productiestoringen of andere redenen, ook daarvan krijgt u van ons een email bericht.

Uw bestelling wordt maar een keer aangeboden door onze transporteur, dit heeft te maken het grote volume en kwetsbaarheid van kartonnen dozen.
Was er niemand aanwezig op het afgesproken afleveradres? Dan maken wij een nieuwe afspraak met u, maar dan zijn wij echter genoodzaakt om de volledige transportkosten van uw vracht in rekening te brengen.
Ook is het verstandig om uw telefoonnummer aan ons door te geven zodat onze transporteur
u altijd telefonisch kan bereiken.

Collectieve Kerstsluiting 2019

Kartonnage Hedel is tijdens de feestdagen gesloten vanaf vrijdag 20 december 2019 t/m donderdag 2 januari 2020.

De afdeling verkoop is tijdens onze kerstsluiting niet aanwezig en neemt geen bestelling in behandeling. Deze worden op 2 januari 2020 in behandeling genomen en 10 werkdagen later uitgeleverd.

Eventuele bestellingen zijn natuurlijk nog van harte welkom in deze periode, alleen schuiven de levertijden op tot na 2 januari.

U kunt tijdens onze sluiting wel gewoon een bestelling plaatsen, online of per email. Donderdag 2 januari 2020 gaan we er uitgerust mee aan de slag!

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.

Team Kartonnage Hedel