Dekseldozen

Een van de kartonnen dozen uit ons assortiment zijn de dekseldozen. Dekseldozen zijn dozen met los van elkaar een deksel en een bodem. Er bestaan van dit type dozen verschillende soorten. Zo zijn er dozen met verschillende hoogtes en dozen die met of zonder plakband dichtgemaakt kunnen worden.

Bereken hieronder vrijblijvend uw dekseldozen op maat

voorbeelden dekseldozen

Vouwdozen palletdoos

Dekseldozen in uw kwaliteit en op maat

Wij zijn in staat om dekseldozen in ieder gewenst formaat en aantal te maken. De dekseldozen kunnen naar wens van verschillende kwaliteit of soorten golfkarton gemaakt worden. Het is ook mogelijk om enkel een opmaatgemaakte bodem en/of een deksel te bestellen.

Kartonnage Hedel heeft verschillende modellen dekseldozen in het assortiment. Alle modellen kunnen in ieder gewenst formaat gemaakt worden. Hieronder zetten we de belangrijkste specificaties per model doos even voor je op een rijtje.

Met plakband op te zetten dekseldozen

Alle modellen worden plano geleverd en zijn te bestellen in de kleuren bruin en wit. De dozen zijn in drie verschillende kwaliteiten golfkarton te bestellen, de kwaliteit is afhankelijk van de dikte van het karton. De vier verschillende diktes zijn B golf 2,8 MM – C golf 3,6 MM – EB golf 4,5 MM en BC golf 6,6 MM.

Dekseldoos Model 0300

Dit model dekseldoos is gemakkelijk met plakband, nietjes of hotmelt in elkaar te zetten. De doos bestaat uit twee losse onderdelen, de bodem en de deksel. Zowel de bodem en de deksel hebben dubbele wanden waardoor deze erg sterk zijn. De dozen zijn heel geschikt voor het verpakken van lange of lage producten. 10 is het minimumaantal te bestellen dozen.

Dekseldoos Model 0320

Deze dekseldoos is gemakkelijk met plakband in elkaar te zeten. Het makkelijke aan dit model dekseldoos is dat er producten in verpakt kunnen worden die in hoogte variëren. Dit komt omdat de hoogte van de doos variabel is. Het minimumaantal te bestellen dozen is 10.

Zelfsluitende dekseldozen

Deksel Model 0454

Dit dekselmodel is gemakkelijk zonder plakband in elkaar te zetten. Dit komt doordat de doos een klemtechniek heeft: de hoogteklep wordt hierbij naar binnen gevouwen en komt klem te zitten tussen de zijwanden van de doos. De doos is geschikt als losse deksel voor op een palletdoos of vouwdoos 0200 maar is ook te gebruiken als bodem of deksel voor een losse huls. Het minimumaantal voor bestelling is 10 dozen.

Dekseldoos Model 0454

Dit model dekseldoos is gemakkelijk zonder plakband op te zetten. De doos en deksel zijn geschikt voor producten die lastig te verpakken zijn. Het minimumaantal te bestellen dozen is 50.

Met plakband/hotmelt op te zetten dekseldozen

Deksel Model 0452

Dit deksel model is gemakkelijk met plakband op te zetten. Deze doos is te gebruiken als losse deksel voor een palletdoos of vouwdoos 0200 en is geschikt om te gebruiken als bodem of deksel voor een losse huls, palletdoos of vouwdoos 0200. Het model is te bestellen met of zonder handgrepen. Het minimumaantal is 10 dozen.

Deksel Model 0453

Deze dekseldoos is gemakkelijk te sluiten met plakband, hotmelt of nieten en kan besteld worden met of zonder handgrepen. De doos heeft een sluiting aan de voorzijde van de doos en is geschikt om te gebruiken als bodem of deksel voor een Huls Model 0501 palletdoos of Vouwdoos Model 0200. Het minimumaantal voor bestelling is 10 stuks.

Bestel direct bij Kartonnage Hedel

U kunt uw dekseldozen direct online berekenen en bestellen.

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 073-5996690.