Kokerdozen

Kartonnage Hedel biedt een ruim assortiment aan van kartonnen dozen voor nagenoeg iedere toepassing. De kokerdoos is een doos die geschikt is om lange en smalle artikelen in te verpakken, denk bijvoorbeeld aan posters. Een kokerdoos is van oorsprong rond, echter is een ronde doos nadelig voor geautomatiseerde postverwerking. Ronde dozen kunnen van de lopende band afrollen en hierdoor kunnen ze beschadigen tijdens het proces.

Bereken hieronder vrijblijvend uw kokerdozen op maat

voorbeelden kokerdozen

Stapelbare kokerdozen

Het voordeel van deze kokerdoos is dat de doos niet rond is, maar vierkant. Hierdoor kan de kokerdoos gemakkelijk gestapeld worden en vervoerd worden.

De kokerdozen hebben boven en onder afsluitende kleppen. Dit is gemakkelijk voor het gebruik, omdat de doos aan twee kanten opgemaakt kan worden. Voor producten met een ronde grondvorm zijn kokerdozen vaak de perfecte op producten in te bewaren of te verzenden. Denk hierbij aan rollen met posters, flessen of glaswerk.

Bestel je kokerdoos bij Kartonnage Hedel

Kartonnage Hedel produceert vierkante kokerdozen in allerlei formaten en worden de kokerdozen iedere dag op maat geproduceerd. De lengte, breedte en hoogte kunnen zelf bepaald worden en er kan gekozen worden uit bruin of wit karton. De kokerdozen zijn erg geschikt om lange en smalle artikelen in te verpakken, zoals posters. Afhankelijk van het product wat je erin wilt doen, heeft de kokerdoos een lange of korte diameter nodig.

Kenmerken

De kokerdozen hebben verschillende kenmerken. Hieronder staan ze nog even opgesomd voor je:

  • De kokerdozen kunnen in bruin of wit karton besteld worden;
  • De lengte, breedte en hoogte kunnen zelf bepaald worden;
  • De kokerdoos kan aan beide uiteindes geopend worden;
  • De kokerdoos is met name geschikt om lange en smalle artikelen in te verpakken.

Hulp nodig?

Heb je advies nodig of een vraag? Neem gerust contact met ons op via het volgende telefoonnummer 073-5996690.

Op onze website kunt u direct uw wikkeldozen berekenen en bestellen.