Milieu

Als toonaangevend producent van een uitgebreid assortiment van golfkartonnen verpakkingen, is het van belang dat we de milieu-impact van onze leefstijl erkennen. En dat milieukwesties, zoals opwarming van de aarde betrekking hebben op ons allen.

Kartonnage Hedel streeft naar een duurzame en recycling gerichte samenleving, die het milieu combineert met de economie.

Wij hebben onder de noemer ‘Groener dan Groen’ lange termijn doelen vastgesteld. Hierbij moet u denken aan energiebesparing van haar productiemachines en het terugdringen van restafval.

Dit draagt bij aan de vermindering van Co2 uitstoot. Het terugdringen van het gebruik van specifieke chemische stoffen in het productieproces is daar ook een onderdeel van.

 

Collectieve zomersluiting 2019

Kartonnage Hedel is in de zomervakantie gesloten vanaf vrijdag 19 juli t/m maandag 5 augustus, dit is week 30 en 31.

De afdeling verkoop is tijdens onze vakantiesluiting beperkt aanwezig om uw bestelling in behandeling te nemen. Deze worden dan in de na onze vakantie geproduceerd en uitgeleverd.

Eventuele bestellingen zijn natuurlijk nog van harte welkom in deze periode, alleen schuiven de levertijden op tot na onze vakantie.

U kunt tijdens onze sluiting wel gewoon een bestelling plaatsen, online of per email. Maandag 5 augustus gaan we uitgerust ermee aan de slag!

Wij wensen u een fijne zomervakantie toe,

Team Kartonnage Hedel