Transport van uw kartonnen dozen

Om al uw pallets golfkartonnen verpakkingen netjes en op tijd bij u te krijgen werkt Kartonnage Hedel samen met K.C. van Rijnsbergen Transport en J.A. van Noord Transport te Hedel.

Deze familie transportbedrijven hebben als vast doel de kwaliteit van het transport continu te verbeteren middels de richtlijnen van het behaalde KEURMERK TRANSPORT EN LOGISTIEK.

Zo hebben zij de beschikking over een jong wagenpark. Dit wagenpark bestaat uit opleggers, bakwagens, kleine bakwagens en bestelbussen waardoor zij uiterst flexibel zijn.

De vrachtwagens zijn voorzien van laadkleppen, enkele met schuifzeilen en schuifdaken. Hierdoor kunnen zij voor ons een breed dienstenpakket aanbieden. Deze transportbedrijven streven net als Kartonnage Hedel naar een goede service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

www.vanrijnsbergen.nl
www.vannoordtransport.nl

 

Collectieve zomersluiting 2019

Kartonnage Hedel is in de zomervakantie gesloten vanaf vrijdag 19 juli t/m maandag 5 augustus, dit is week 30 en 31.

De afdeling verkoop is tijdens onze vakantiesluiting beperkt aanwezig om uw bestelling in behandeling te nemen. Deze worden dan in de na onze vakantie geproduceerd en uitgeleverd.

Eventuele bestellingen zijn natuurlijk nog van harte welkom in deze periode, alleen schuiven de levertijden op tot na onze vakantie.

U kunt tijdens onze sluiting wel gewoon een bestelling plaatsen, online of per email. Maandag 5 augustus gaan we uitgerust ermee aan de slag!

Wij wensen u een fijne zomervakantie toe,

Team Kartonnage Hedel