Transport van uw kartonnen dozen

Om al uw pallets golfkartonnen verpakkingen netjes en op tijd bij u te krijgen werkt Kartonnage Hedel samen met K.C. van Rijnsbergen Transport en J.A. van Noord Transport te Hedel.

Deze familie transportbedrijven hebben als vast doel de kwaliteit van het transport continu te verbeteren middels de richtlijnen van het behaalde KEURMERK TRANSPORT EN LOGISTIEK.

Zo hebben zij de beschikking over een jong wagenpark. Dit wagenpark bestaat uit opleggers, bakwagens, kleine bakwagens en bestelbussen waardoor zij uiterst flexibel zijn.

De vrachtwagens zijn voorzien van laadkleppen, enkele met schuifzeilen en schuifdaken. Hierdoor kunnen zij voor ons een breed dienstenpakket aanbieden. Deze transportbedrijven streven net als Kartonnage Hedel naar een goede service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

www.vanrijnsbergen.nl
www.vannoordtransport.nl

Graag uw aandacht!

U dient in onze berekenmodules altijd de binnenmaten
op te geven in millimeters.

Getoonde afbeeldingen met daarin eventuele informatie zijn ter illustratie. Deze kunnen afwijken van de werkelijke producten.
Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Getoonde buitenwerkse formaten die onder de invulvelden staan zijn globaal de buitenmaten. De buitenmaten kunnen afwijken van de ingevulde binnenmaten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Opgegeven binnenmaten in de berekeningsmodules kunnen een kleine
maatafwijking hebben t.o.v.de daadwerkelijk geproduceerde en uitgeleverde dozen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef uw formaten dan ook wat ruimer op.

Heeft u nog vragen? Stuur ons gerust een email info@kartonnagehedel.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5996690