Golfkartonnen producten te koop

Bedrukte en onbedrukte golfkartonnen producten te koop tegen een lage prijs

Golfkartonnen producten zijn te koop in vele varianten; van vakverdeling tot verzenddozen en van kokerdozen tot wikkeldozen. Golfkarton heeft bijzondere eigenschappen zoals sterk, lichtgewicht, schokdempend en duurzaam. Het is een natuurproduct, relatief goedkoop en recyclebaar. Met al deze voordelen is golfkarton uitermate geschikt voor allerlei soorten verpakkingen. Bovendien laat het materiaal zich makkelijk bedrukken. Wilt u een bedrukte verpakking? Dan is dit geen enkel probleem. Volgt u onze bestelprocedure maar. Het online bestellen van golfkartonnen producten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Alle modellen

Alle modellen 45

Met onze golfkartonnen verpakkingen worden uw producten goed beschermd

Golfkartonnen producten kunnen vele functies hebben. Veelal wordt het gebruikt als verpakking om een product te beschermen. Bacteriën, stof en vocht kunnen het product door de verpakking niet aantasten. Het kan ook echter een prachtig promotiemiddel zijn als u ervoor kiest om karton te laten bedrukken. Door kleur, vorm, formaat en de inzet van een logo of slogan kunt u hiermee de aandacht op uw product vestigen dat een bepaald koopgedrag bij de klant kan oproepen.

Promotiemiddelen kunnen een belangrijk onderdeel zijn van uw marketingmix. Met een mooie bedrukte verpakking geeft u tijdelijk een meerwaarde aan een product. Kortom; een goede verpakking geeft uw product optimale bescherming en kan tevens dienen om uw product op een mooie manier te presenteren. Het is een té mooie communicatiedrager om niet te benutten; een visitekaartje dat zorgt voor een verzorgde indruk. Een verpakking van karton is een gangbare communicatiedrager en het effect mag er nog steeds zijn.

Producten van golfkarton tegen een lage prijs

Golfkarton is populair. We winkelen en bestellen steeds meer online en daardoor stijgt de vraag naar verpakkingsmaterialen. Ieder product dat we bestellen, moet worden verpakt en daar is karton voor nodig. Onze golfkartonnen producten zijn goedkoop en dus ideaal om te gebruiken als verpakkingsmateriaal. Laat u het bedrukken, dan heeft u een heel mooi ‘visitekaartje’. Bovendien is het milieuvriendelijk, omdat het grotendeels recyclebaar is.

In deze tijd niet aan ons milieu denken is onmogelijk. Door gebruik te maken van natuurlijke producten die gerecycled kunnen worden zoals golfkarton dragen wij graag ons steentje bij. Recyclen is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Het scheelt een hoop grondstoffen en afval. Koop daarom uw golfkartonnen producten op maat, want hierdoor zijn er tevens minder opvulmiddelen nodig. Verpakkingsmaterialen met opvulmiddelen zijn sowieso niet meer van deze tijd. Dit veroorzaakt onnodig afval.

Als fabrikant, producent en leverancier van hoogwaardige golfkartonnen producten kunnen wij zeker ook uw verpakkingswensen vervullen. Wij bieden een breed assortiment aan standaard artikelen en zijn ingericht op bijzondere wensen. Dit betekent dat wij vrijwel alles op het gebied van golfkarton kunnen leveren; van vakverdeling tot bedrukte verzenddozen, van wikkeldozen tot palletdozen en van kartonnen hulzen tot kartonnen afdekvellen. U kunt tevens gebruik maken van onze diensten bij kleine oplages en/of een spoedbestelling. Online bestellen betekent dat wij overal in Nederland leveren! Bovendien zijn wij uiterst concurrerend in prijs in tegenstelling tot andere producenten en leveranciers. Daar komt nog eens bij dat wij tegenwoordig volumekorting geven bij een bestelling van meerdere formaten en/of soorten dozen in de winkelwagen. Hoe mooi is dat! Ook u zijn wij graag van dienst.


Bekijk en bereken gerust onze dozen op maat

Verzenddozen
Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.