Specialistische maatwerk verpakkingen

maatwerk dozen

Wilt u meer weten over de werkwijze van Kartonnage Hedel? In dit artikel leest u precies hoe onze specialistische maatwerk verpakkingen op maat worden gemaakt.

Maatwerk verpakkingen: onze werkwijze voor uw kartonnen dozen op maat

Het vinden van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw producten kan soms lastig zijn. Vaak zijn standaard kartonnen dozen net te klein, of juist veel te groot. Hierdoor wordt u gedwongen om piepschuim, bubbeltjesplastic of opvulpapier toe te voegen aan het pakket. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Bij Kartonnage Hedel hebben we de oplossing voor dit probleem. Al onze kartonnen dozen worden namelijk op maat gemaakt. Wilt u meer weten over ons specialistisch maatwerk voordat u een bestelling plaatst? Lees dan vooral verder, want in dit artikel leggen we onze werkwijze graag even uit.

Stap 1: Kies het type kartonnen doos

Voordat wij aan de slag kunnen, moeten we natuurlijk eerst al uw wensen weten. Op onze website kunt u deze wensen gemakkelijk invullen. Als eerste moet u het type kartonnen doos uitkiezen. Wilt u een doos die uit één stuk karton bestaat? Dan raden wij u een vouwdoos of postdoos aan. Heeft u liever het gemak van een doos met vlakke bodem? Kies dan een doos met losse deksel! Te vinden onder onze pagina dekseldozen als Model 0300 of bij de stansdozen als Model 0330.

Verkoopt u uitsluitend vierkante of rechthoekige producten zoals boeken of schilderijen? Dan passen onze wikkeldozen misschien beter bij uw bedrijf. Deze dozen wikkelen zich namelijk gemakkelijk rond het product, waardoor er geen loze ruimte achterblijft in de doos. Al onze kartonnen dozen worden plat (plano) afgeleverd. Op deze manier nemen de dozen zo min mogelijk ruimte in beslag. Door de duidelijke vouwlijnen gaat het in elkaar vouwen van de dozen gelukkig zeer gemakkelijk en snel.

Stap 2: Kies de gewenste maten, kleur, dikte en aantal

Nadat u een keuze hebt gemaakt voor het type kartonnen doos, dient u de gewenste (binnen)maten in te voeren. Al ons maatwerk is volledig te personaliseren, dus u kunt zowel de lengte, breedte als hoogte van de doos kiezen. Naast de maten van de doos, kunt u bij deze stap ook de kleur en de kwaliteit van het karton aan ons doorgeven. Voor de zwaardere en wat grotere producten raden wij u aan om een dubbel golfkarton te bestellen zoals de EB 4,5 en BC 6,6 kartonsoorten.

Vervolgens geeft u het gewenste aantal dozen in en de calculator gaat de prijs per stuk uitrekenen.
De getoonde prijzen zijn altijd naar rato, d.w.z. hoe meer dozen je besteld, hoe goedkoper de dozen worden.

Stap 3: Uw bestelling plaatsen

Bent u tevreden over de getoonde prijs voor uw dozen? Ga dan door met bestellen!!
Omdat het om specialistische maatwerk verpakkingen gaat hebben wij ongeveer 15 werkdagen nodig om uw dozen op maat te produceren. Uw order verzenden wij meestal franco huis en wordt bezorgt door onze huis transporteur.

In onze webshop treft u diverse betalingsmogelijkheden aan. Voor onze Nederlandse klanten bieden wij Ideal en betalen op factuur aan. Voor de Belgische klanten bieden bij Bancontact aan of betalen op factuur.

Kartonnage Hedel maakt uw kartonnen dozen op maat

Zodra wij uw (online)bestelling ontvangen gaat ons team direct voor u aan de slag. Voor ons maatwerk maken we gebruik van zogenoemde boxmakers en stansmachines. Voordat het golfkarton voor b.v. vouwdozen en wikkeldozen door de machine op doosformaat kan worden gesneden stellen wij de intrekwalsen, kaliber en lengte rillen manueel in. De inwendige formaten worden ingegeven in een PLC programma.

Onze stansdozen produceren wij d.m.v. een stansvorm die gemaakt wordt in de door u opgegeven formaten. Met deze stansvorm kan de stansmachine het karton nauwkeurig uit de kartonplaat drukken, iedere afdruk heeft dan ook exact dezelfde maat.

Voordat we de bestelling gaan produceren, doen we altijd een laatste inspectie. Onze medewerkers controleren hierbij het formaat, de vouwlijnen, sluiting en de kwaliteit van het karton. Zo zorgen we ervoor dat al onze klanten verzekerd zijn van een doos op maat van de hoogste kwaliteit.

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van onze specialistische maatwerk verpakkingen?

Bestel uw kartonnen dozen op maat gemakkelijk via onze website, of neem contact met ons op.

Team Kartonnage Hedel