Kartonnen vouwdozen online bestellen

Vouwdozen

Heeft u kartonnen vouwdozen nodig voor het vervoeren of versturen van uw producten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld onze kartonnen vouwdozen, waarvoor uitsluitend het allerbeste karton wordt gebruikt tijdens het productieproces. De vouwdozen kunnen hierdoor voor veel verschillende doeleinden worden ingezet, denk bijvoorbeeld aan het versturen van postpakketten of het verhuizen van dierbare spullen.

Bent u op zoek naar stevige kartonnen dozen waarop u kunt vertrouwen? Zoek dan niet verder, want vouwdozen zijn niet voor niets ‘s werelds populairste en meest gebruikte kartonnen doos. En bij ons vindt u een ruim assortiment. Om de laatste twijfels bij u weg te nemen, leest u in dit blog precies waarom wij zo trots zijn op onze vouwdozen én waarom we ze aanraden aan vrijwel al onze klanten.

Verschillende soorten vouwdozen

Juist omdat we zoveel vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze vouwdozen, bieden wij meerdere modellen aan in ons assortiment. Om u een impressie te geven van de verschillende mogelijkheden, hebben we onze modellen hieronder voor u op een rijtje gezet:

Vouwdoos 0200 (bovenzijde open)

Deze vouwdoos is open aan de bovenkant en heeft alleen aan de onderkant een sluitende klep. Dit betekent dat deze vouwdoos niet volledig kan worden afgesloten. De vouwdoos 0200 wordt daarom niet gebruikt voor postpakketten, maar des te meer voor het opbergen van materialen of het vervoeren van producten binnen uw bedrijf.

Vouwdoos 0201 (meest gebruikte kartonnen vouwdoos)

Dit model heeft zowel aan de boven- als aan de onderkant een sluitende klep. Dit betekent dat u de doos gemakkelijk zelf kunt uitklappen en dat u hem volledig kunt afsluiten. Bent u op zoek naar een vouwdoos 0201 voor het versturen van postpakketten? Dan is dit model perfect voor u!

Vouwdoos 0202 (overlappend onder en aansluitend boven)

De vouwdoos 0202 heeft aan de bovenkant sluitende vouwkleppen, maar aan de onderkant overlappende vouwkleppen. Dit betekent dat u de kartonnen kleppen over elkaar heen legt, waardoor ze nóg steviger worden. Dit model is inzetbaar voor veel verschillende doeleinden. Zo kunt u deze vouwdozen niet alleen uitstekend gebruiken voor het vervoeren van puntbelaste poederen, maar u kunt er ook postpakketten mee versturen. De bodem zal bij gebruik van deze dozen minder doorzakken.

Vouwdoos 0203 (overlappende kleppen)

Dit model 0203 heeft zowel aan de bovenkant als aan de onderkant overlappende vouwkleppen. Dit is perfect wanneer u bijvoorbeeld zwaardere en breekbare materialen met de post moet versturen. Het grote voordeel van deze dozen is dat door de overlappende kleppen deze vrijwel niet inzakken en waardoor je tevens zwaardere dozen op elkaar kunt stapelen.

Bij ons heeft u overigens niet alleen keuze uit meerdere modellen, maar uit verschillende extra opties. Zo kunnen onze kartonnen vouwdozen geleverd worden met of zonder handgrepen en kunt u zelfs de kleur van het karton kiezen. Heeft u liever bruin karton of wit?

Ons efficiënte en kwalitatieve productieproces

Wij begrijpen als geen ander dat onze kartonnen vouwdozen een hoop te verduren krijgen. Tijdens het transport is het immers niet mogelijk om ieder pakket met zijden handschoentjes aan te pakken. Daarom staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Om onze klanten van sterke vouwdozen te kunnen voorzien, dragen wij zorg voor de nodige controles gedurende het productieproces. Tijdens deze controles testen onze medewerkers of het karton voldoet aan alle eisen en het gewenste gewicht kan dragen.

Naast de kwaliteit willen we onze klanten natuurlijk ook zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Om een snelle levering te kunnen garanderen, werken wij in een 2-ploegendienst. Hierdoor staan onze machines beperkt stil en kunnen we per dag veel vouwdozen produceren. Dit alles zorgt er niet alleen voor dat we onze klanten tevreden kunnen stellen, maar ook dat onze medewerkers trots zijn op hun werk én het eindresultaat!

 

Team Kartonnage Hedel