Kartonnen wikkeldozen online bestellen

Wikkeldoos

Heeft u kartonnen wikkeldozen nodig voor het versturen van boeken, kalenders, schilderijen of andere lange, platte producten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze wikkeldozen zijn zeer geschikt voor het versturen van vierkante of rechthoekige artikelen. De kartonnen wikkeldoos vouwt u strak om het product heen, zodat het product optimaal wordt beschermd. U kunt bij ons terecht voor wikkeldozen in veel verschillende maten. Of u nu boeken verstuurt of grote tafelbladen: onze wikkeldozen zorgen ervoor dat uw product onbeschadigd wordt afgeleverd. Twijfelt u toch nog tussen onze normale vouwdozen en wikkeldozen? Leest u dan snel verder, want wij leggen u graag uit waarom onze klanten kiezen voor wikkeldozen.

Wikkeldozen bieden goede bescherming

Al onze dozen zijn gemaakt van het sterkste golfkarton en worden tijdens de productie regelmatig onderworpen aan kwaliteitscontroles. Hierdoor kunnen wij garanderen dat zowel onze vouwdozen als onze wikkeldozen de beste bescherming bieden tijdens het verzenden of vervoeren van producten. Eén van de grootste verschillen tussen onze vouwdozen en onze wikkeldozen is de ruimte die het product krijgt in de doos. Wikkeldozen omhullen het product volledig, waardoor het product niet de kans krijgt om te verschuiven. In vouwdozen blijft er meer lege ruimte achter in de doos. Dit kan de kans op schade aan bijvoorbeeld de hoekjes van boeken, schilderijen of tafelbladen vergroten.

Wikkeldozen zijn snel en eenvoudig in elkaar te zetten

Onze wikkeldozen zijn snel en gemakkelijk in elkaar te zetten, waardoor u veel tijd kunt besparen. De wikkeldoos heeft zichtbare vouwlijnen, waardoor je de doos kunt vergelijken met een bouwpakket. U zult zien dat hoe vaker u het doet: hoe minder tijd het in beslag neemt. Leg uw product op de bodem en vouw het golfkarton van links naar rechts over het product heen. Als laatste vouwt u de zijkleppen dicht. Om de doos te sluiten, plakt u de randen af met tape.

Wikkeldozen zijn beter voor het milieu

Wanneer u een boek verstuurt in een kartonnen wikkeldoos, zit het karton strak rond het product gevouwen. Hierdoor krijgt het boek niet de kans om te verschuiven tijdens het verzendingsproces. Wilt u een boek versturen in een vouwdoos? Dan zult u op een andere manier ervoor moeten zorgen dat de lege ruimte wordt opgevuld. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld bubbeltjesplastic of piepschuim toe te voegen aan de vouwdoos. Dit is niet alleen veel duurder, maar ook slechter voor het milieu.

Wikkeldozen zijn verkrijgbaar in de door u gewenste formaten

Omdat wikkeldozen strak rond het product heen moeten worden gevouwen, zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende maten. Bereken de maat van uw producten en wij kunnen de wikkeldoos in ieder gewenst formaat produceren. Of u nu grote schilderijen of kleine notitieboekjes verkoopt: bij ons bent u aan het juiste adres!

Naast het formaat, heeft u ook keuze uit kleur en kartonsoort. Onze wikkeldozen zijn verkrijgbaar in bruin en wit karton. Bruin karton wordt gezien als de standaard voor postpakketten, maar voor een chique uitstraling, raden wij u wit karton aan. Zowel de witte als de bruine wikkeldozen zijn verkrijgbaar in meerdere soorten golfkarton. Voor producten die weinig risico lopen tijdens de verzending, kiest u enkelgolf. Dit is de goedkoopste kartonsoort en is geschikt voor pakketjes met weinig risico op schade. Wilt u extra bescherming? Kies dan voor wikkeldozen van dubbelgolf karton. Twijfelt u welk type golfkarton geschikt is voor uw product? Schroom dan niet om ons te contacteren voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder.

Team Kartonnage Hedel