Dekseldozen te koop – Kleine & grote aantallen

Kartonnen dekseldozen te koop in kleine en grote series

Bedrukte dekseldozen van karton zijn bij uitstek geschikt als geschenk- en of verzendverpakking. De hoogte van de verpakking is variabel. Het product kan iets hoger zijn dan de bodem, waardoor het deksel nog steeds over het product heen valt. De verpakking is te sluiten met of zonder plakband. Of het nu om standaard dekseldozen gaat, om witte of bruine, verstevigde dekseldozen met versterkte zijwanden of om een dekseldoos voor omvangrijke producten; u de diverse soorten verpakking bij ons online bestellen tegen een scherpe prijs. Met bedrukking? Geen enkel probleem voor ons. Een order plaatsen is met onze eenvoudige bestelprocedure zelfs heel gemakkelijk. Ook zijn wij de enige leverancier die via de website de buitenformaten van alle dozen toont indien de binnenmaten zijn ingevoerd. Handig om te weten als je een stapelplan moet maken of het totale volume van een zending moet berekenen. Tevens geven wij voortaan een volumekorting bij een bestelling van meerdere formaten en/of soorten dozen in de winkelwagen. Dat is nog eens service!

Alle modellen

Alle modellen 45

Kartonnen dekseldozen te koop tegen een lage prijs

Doordat webwinkels een enorme vlucht hebben genomen, worden er steeds vaker producten met de post en pakketdienst verzonden. Ook bedrijven onderling maken vaker gebruik van pakketbezorgers. Kartonnen dekseldozen zorgen ervoor dat iedere zending veilig en onbeschadigd aankomt. Omdat de hoogte van de verpakking variabel is kunnen er ook eenvoudig platte producten mee worden verzonden, zoals boeken, cartridges, enzovoorts.

Dozen van karton leveren wij op maat want een mooi product verdient een professionele verpakking. Wij overtuigen u graag met onze hoogwaardige materialen en lage prijzen. De prijs is natuurlijk niet het enige dat telt, want het gaat om een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij maken goede kwaliteit beschikbaar voor iedereen, zonder dat daar een hoge prijs tegenover hoeft te staan.

Kartonnen dekseldozen kunnen bijvoorbeeld bedrukt geleverd worden met onder meer uw logo, merknaam of een slogan. De bedrukking van een verzendverpakking speelt vaak een belangrijke rol, want dit kan bepalend zijn voor de productbeleving. Als producenten en leverancier van kartonnen dekseldozen vinden we het belangrijk voor uw verzendverpakking meerdere opties aan te kunnen bieden waarmee u uw verzending kunt optimaliseren. De verpakking is het eerste wat uw klant ziet en een eerste indruk is immers vaak een blijvende. Daarom is het belangrijk om de juiste snaar te raken.

Bedrukte dekseldozen online bestellen

Nu zijn er veel soorten verpakkingsmaterialen op de markt, maar golfkarton ligt nog steeds op kop. Hoogwaardig karton is uitermate sterk, goedkoop en milieuvriendelijk. Zelfs bedrukte dekseldozen zijn milieuvriendelijk, want de gebruikte inkt is voornamelijk op waterbasis. Het is 100% recyclebaar en u kunt deze eenvoudig online bestellen. Heeft u een eigen ontwerp? Alles is mogelijk! Een bedrukte doos is uitermate geschikt om uw product op een professionele wijze te kunnen presenteren.

De functionaliteit van karton is verrassend. U vindt in onze webshop dan ook talrijke mogelijkheden. Voor dekseldozen geldt dat er veel verschillende types mogelijk zijn in Fefco standaarden, maar ook afwijkende maten zijn mogelijk. Zelfs als u alleen een bodem of deksel nog heeft. Als fabrikant weten wij dat verpakkingen een belangrijke schakel zijn. Wij doen altijd wat wij beloven. Dit maakt ons een betrouwbare fabrikant en leverancier van kartonnen verpakkingen.

Ook voor kleine series of spoedbestellingen kunt u bij ons terecht. Het kan zijn dat u niet precies weet welke afmeting dekseldoos u nodig heeft. Onze verpakkingsspecialisten staan voor u klaar als u vragen of advies nodig heeft. Wij leveren altijd maatwerk, zodat u over de juiste verpakking beschikt.


Bekijk en bereken onze dozen op maat

Kartonnen Dekseldozen
Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.