Exportdozen te koop – Kartonnen dozen op maat

Exportdozen online te koop tegen scherpe prijzen. Uw leverancier voor maatwerk!

Kartonnen exportdozen zijn vervaardigd uit recyclebaar golfkarton. Ze zijn sterk en bestand tegen vrijwel alle omstandigheden. Ideaal dus voor de export van uw goederen. De exportdozen met tuimelklep hebben een brede toegang en kunnen makkelijk geladen en gelost worden. Het materiaal is bestand tegen vocht, temperatuurschommeling en tegen scheuren. Ze kunnen op elkaar gestapeld worden en zijn bij uitstek geschikt voor de uitvoer van uw goederen naar verre bestemmingen. De dozen worden bij ons geheel op maat gemaakt. Heeft u interesse? Dan zijn wij ook graag úw leverancier in exportdozen. U kunt ze zowel onbedrukt als bedrukt online bestellen.

Alle modellen

Alle modellen 45

Exportdozen te koop voorzien van kartonnen buffers

De exportdozen die wij te koop aanbieden, kunnen worden voorzien van kartonnen buffers, want een doos alleen biedt meestal onvoldoende bescherming tegen beschadiging tijdens transport en opslag. Het principe van deze buffers berust op het creëren van de nodige bescherming, waardoor er meer tijd is voor het afremmen van een plotselinge beweging. Het gevolg is dat er een lagere belasting wordt doorgegeven aan het product. De efficiëntie van het buffermateriaal bepaalt mede hoe dik een buffer van karton uiteindelijk moet worden.

In sommige exportlanden zijn houten pallets voor het vervoeren van goederen niet toegestaan. Er geldt meestal een HT behandeling als voorschrift. Dit voorschrift beschrijft de behandelingsmethode waarmee het hout behandeld moet worden, zodat zeker gesteld kan worden dat er geen schadelijke organismen meer in het hout aanwezig zijn.

In hout, een levend materiaal, kunnen beestjes en andere organismen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan houtworm, boktor en schimmels. Een zending met een houten verpakking kan door het betreffende land worden vastgehouden, teruggestuurd en zelfs vernietigd worden. Een goed alternatief zijn kartonnen exportdozen met palletpoten. Deze zijn eenvoudig met dubbelzijdig tape te bevestigen onder onze exportdozen van karton. Wij kunnen deze voor u, net zoals de exportdozen, volledig op maat maken.

Exportdozen op maat online kopen

Exportdozen kunt u kopen in verschillende afmetingen. Zo is er bijvoorbeeld een enkele golf kartonnen doos, maar ook dozen met een dubbele en zelfs driedubbele golf. Momenteel hebben we de nieuwe kartonkwaliteit EB golf in ons assortiment. Dit is een dubbele golfkarton soort en een combinatie van de E golf en B golf van 4,5 mm dikte. Ook kunnen wij dozen op maat maken, zodat deze precies passen bij uw product. De sterkte wordt bepaald door de hoeveelheid golven. De keuze is aan u! Voor nog meer gemak kunt u alle dozen online bestellen. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, want wij bieden een uiterst concurrerende prijs- kwaliteitverhouding. Tevens geven wij voortaan een combikorting (volumekorting) bij een bestelling van meerdere soorten en/of formaten dozen in uw winkelwagen.

Het online bestellen van exportdozen is tegenwoordig heel gewoon. Dit hadden wij enkele jaren niet verwacht, maar de technologie is vooruitstrevend. Als u door uw voorraad exportdozen heen bent, kunt u ook simpel weer dozen bijbestellen. Wij hebben immers de afmetingen die u nodig heeft. Exportdozen kunt u zowel bedrukt als onbedrukt kopen tegen een concurrerende prijs. Als leverancier leveren wij ze op de locatie waar u ze nodig heeft. Ook voor kleine series of spoedbestellingen kunt u bij ons terecht. Het kan zijn dat u niet precies weet welk type exportdoos u nodig heeft. Belt u ons dan gerust eens voor advies. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.


Bekijk en bereken onze dozen op maat

Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.