Kartonnen dozen leverancier – Dozen op maat

Kartonnen dozen op maat nodig? Als allround leverancier leveren wij bedrukte en onbedrukte dozen

Als producent en leverancier van kartonnen verpakkingen kunnen wij dozen geheel op maat leveren, van wikkeldozen tot schilderijdozen. U kunt ze in onze webshop online bestellen. Wij kunnen als fabrikant voor u de juiste kartonnen dozen produceren, wat bij uw te verpakken product past in vrijwel ieder formaat en sterkte.

De bedrukking van een doos speelt vaak een belangrijke rol, want dit kan positief werken in een productbeleving. Bij het ontwerpen van een verpakking is het belangrijk dat u door de ogen van uw klant naar uw bedrijf of product kijkt. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want als ervaren dozen fabrikant vervaardigen wij ook bedrukte dozen op maat tegen scherpe prijzen.

Alle modellen

Alle modellen 45

Kartonnen dozen op maat laten maken

Kartonnen dozen maken wij al vanaf 25 stuks voor u op maat. Wilt u een originele bedrukte doos laten ontwerpen? Ook dan bent u bij onze kartonnen dozen fabriek aan het juiste adres. Door de opzet van ons bedrijf kunnen wij tevens kleine oplagen leveren tegen een concurrerende prijs. Zo houdt u uw voorraad dozen klein en bespaart u op investering en ruimte.

Kartonnen dozen kunt u online bestellen tegen scherpe prijzen en tegenwoordig bieden we u ook een volumekorting/combikorting indien u dozen met diverse afmetingen of verschillende soorten tegelijk bestelt. Het kopen van dozen op maat heeft een aantal voordelen. U heeft minder opvulmiddelen nodig en uw product wordt beter beschermd. Tijdens transport van breekbare goederen zijn zulke dozen onmisbaar. Bovendien zijn dozen met opvulmiddelen niet meer van deze tijd. Uw klant blijft achter met grote hoeveelheden karton, veel meer dan het gekochte product rechtvaardigt. U kunt nu uw producten versturen zonder materiaal te verspillen. Beter voor de klant en beter voor het milieu!

Golfkarton als verpakkingsmiddel is meer dan bekend. Het is relatief goedkoop en handig voor diverse toepassingen. De praktische toepasbaarheid wordt gecombineerd met een goede stevigheid. Golfkarton bestaat uit natuurlijke grondstoffen zoals houtpulp, zetmeellijn en grotendeels uit gerecycled papier. Zelfs bedrukte dozen zijn nog milieuvriendelijk, want de inkten zijn voornamelijk op waterbasis. Kunststof- of rubberstempels, bevestigd op grote stalen cilinders in de machines, bedrukken het karton.

Bedrukte kartonnen dozen online bestellen; snel en simpel

U kunt een doos laten bedrukken met uw bedrijfslogo, reclametekst of anderszins. Of u er nu wel of niet bewust voor kiest; onze kartonnen dozen kunt u vergelijken met een biologische verpakking. U kunt eigenlijk op een simpele manier bijdragen aan een schoner en beter milieu. Bij het online bestellen van uw kartonnen dozen is het belangrijk dat u de juiste afmetingen aan ons doorgeeft. U kunt het beste een logische volgorde aanhouden; lengte x breedte x hoogte. De lengte is altijd het grootste grondformaat. Bij twijfel, kunt u ons altijd even bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Verder toont onze website als eerste in zijn soort de buitenformaten van alle dozen als de binnenmaten zijn ingevoerd. Erg handig als u een stapelplan wilt maken of het exacte volume wilt berekenen voor transport. Als u al wel weet wat u nodig heeft, kunt u nu direct online bestellen. De bestelprocedure is simpel. En uiteraard leveren wij snel! Doordat wij zo snel kunnen leveren hebben we inmiddels vanuit ons magazijn in Hedel, Noord Brabant, door geheel Nederland onze kartonnen dozen mogen leveren, onder andere in:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Almere
 • Groningen
 • Breda
 • Nijmegen
 • Den Bosch


Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Bekijk en bereken onze dozen op maat