Kartonnen dozen op maat laten maken

Wilt u kartonnen dozen op maat laten maken? Dit doen wij tegen scherpe prijzen

Een doos van karton is nog steeds het meest populaire verpakkingsmateriaal. Het is duurzaam, milieuvriendelijk en sterk! Bovendien heeft het een laag gewicht en een klein volume. Dat betekent efficiënte logistiek. Zeker als u uw kartonnen dozen op maat laat maken. Bent u op zoek naar een ervaren producent die maatwerk levert tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraagt u maar eens geheel vrijblijvend een offerte aan.

Alle modellen

Alle modellen 45

Kartonnen dozen lenen zich uitstekend voor bedrukking

Een doos van karton is een natuurproduct met duurzame en hoogwaardige eigenschappen. Een ander belangrijk voordeel is dat het een milieuvriendelijk product is want het wordt hoofdzakelijk gemaakt van oud papier. Wij maken merendeels gebruik van golfkarton; ideaal als transportverpakking. Het is een efficiënt verpakkingsmateriaal en door het op maat te laten maken wordt uw product altijd goed beschermd. Bovendien lenen kartonnen dozen zich prima voor bedrukking. We hebben ook de nieuwe kartonkwaliteit EB golf in ons assortiment. Dit is een dubbele golfkarton soort van 4,5 mm dikte die erg sterk is.

Kartonnen dozen, en dan met name die van golfkarton, bestaan uit houtpulp, zetmeellijm en 80% gerecycled papier. Na gebruik is het 100% recyclebaar. Daarnaast is karton licht in gewicht waardoor u kunt besparen op uw transportkosten. Er zijn dus voldoende redenen om te kiezen voor kartonnen dozen.

In onze webshop kunt u kartonnen dozen kopen in verschillende standaard afmetingen of volledig op maat. Het gemak van het online bestellen is inmiddels wel voor iedereen duidelijk. Maar u zit natuurlijk met de afmetingen als u een doos op maat wilt laten maken. Daar hebben wij een oplossing voor. U kunt de juiste maten aan ons doorgeven als u deze volgorde aanhoudt; lengte x breedte x hoogte. De lengte is altijd het grootste grondformaat. Indien u alle binnenmaten heeft ingevoerd toont onze website, als eerste in zijn soort, ook alle buitenformaten. Hoe handig is dat!

Dozen van karton kopen tegen concurrerende prijzen

In onze winkel treft u alle soorten dozen aan die wij voordelig te koop aanbieden. U kunt ze al bestellen vanaf 25 stuks; ook met bedrukking! Ze worden in eigen huis geproduceerd en, indien gewenst, direct bedrukt. Dit betekent voor u dat wij vlot kunnen leveren. Bovendien kunt een doos kopen tegen een concurrerende prijs.

Het kan zijn dat u een grote hoeveelheid kartonnen dozen op maat wilt laten maken, maar niet voldoende opslagruimte heeft. Ook dan kunnen wij u behulpzaam zijn. Wij hebben de beschikking over meer dan 2000 m2 opslagruimte in een verwarmd magazijn. Hier worden ze goed beschermd én u heeft een zorg minder. Wij leveren de kartonnen dozen waar en wanneer u wilt, want wij bieden maatwerk van A tot Z. U krijgt precies op tijd dat wat u nodig heeft, zodat u geen vertraging ondervindt tijdens het logistieke proces; één van de belangrijkste pijlers van uw bedrijf.

Logistiek is echter meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. Kiezen voor het juiste verpakkingsmateriaal speelt daarbij een belangrijke rol. Kijkt u maar eens verder in onze webshop, want er zijn talloze hoogwaardige en praktische opties. Kiest u voor kartonnen dozen? U kunt ze op ieder gewenst moment door ons op maat laten maken. Wilt u persoonlijk advies? Belt u ons dan even, want wij helpen u graag.


Een kleine greep uit ons assortiment

Kartonadvies voor dozen op maat
Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.