Kartonnen magazijnbakken op maat

Kartonnen magazijnbakken op maat

Kartonnen magazijnbakken kopen doet u natuurlijk bij Kartonnage Hedel. We zijn al ruim 30 jaar dé expert in het produceren van kartonnen producten op maat. Zo vindt u bij ons een ruim assortiment kartonnen dozen voor het sorteren en opslaan van uw producten en materialen. Kies bijvoorbeeld voor onze grijpbakjes, die u gemakkelijk uit de stelling kunt pakken, of sla oude documenten op in onze kartonnen magazijnbakken; voor vrijwel elk opbergprobleem hebben we een oplossing van karton.

Alle modellen

Alle modellen 45

De voordelen van kartonnen magazijnbakken

Kartonnen magazijnbakken zijn ontzettend handig voor het organiseren van uw kantoorruimte of magazijn. Met bakken van karton creëert u namelijk in een handomdraai een sorteersysteem op maat, waar u al uw materialen keurig mee opruimt. Bovendien vindt u met deze sorteerbakken uw producten moeiteloos weer terug. Omdat de bakken van karton zijn, kunt u er op schrijven. Hiermee geeft u gemakkelijk aan wat de inhoud is en raakt u nooit meer kantoorartikelen, bouwmaterialen of andere kleine producten kwijt.

Grijpbakjes voor het orderpicken

Kartonnen grijpbakjes zijn naast het opruimen van uw werkruimte ook zeer geschikt voor het vergemakkelijken van het orderpicken. Van kleine webwinkels tot grote leveranciers; ieder bedrijf heeft baat bij een goed georganiseerd magazijn. Richt daarom uw magazijn in met onze grijpbakjes van karton. Door uw bestellingen te sorteren in deze grijpbakjes, gaat het verzamelen en versturen van orders een stuk sneller.

IJzersterke sorteerbakjes van karton

Karton is een ijzersterk, maar toch zeer flexibel materiaal dat zich goed leent voor het produceren van sorteerbakjes. We gebruiken voor de vervaardiging van uw bestelling namelijk golfkarton, dat door de verschillende lagen karton zeer sterk is. Omdat onze sorteerbakjes in allerlei formaten besteld kunnen worden, is er voor ieder bedrijf de juiste sorteerbak te vinden. Bovendien produceren we elke order op maat en kunt u zelf de afmetingen van uw gewenste magazijnbak van karton aan ons doorgeven.

Help het milieu: ga voor sorteerbakjes van karton

In tegenstelling tot plastic bakken, worden de kartonnen sorteerbakjes op een duurzame manier geproduceerd en kunnen ze na gebruik volledig worden gerecycled. We maken namelijk gebruik van hout uit een beheerd bos voor de productie van ons karton. Wanneer u de magazijnbak niet meer nodig hebt, doet u hem simpelweg bij het oud papier, zodat het gerecycled kan worden. Zo draagt u bij aan het verminderen van de negatieve impact van bedrijven op het milieu.

Bestel online of vraag een offerte aan

Kartonnen magazijnbakken bestellen doet u bij ons gemakkelijk online. Hierdoor is het niet nodig om te wachten op een offerte en ontvangt u uw bestelling sneller dan bij de concurrent. Wilt u toch liever een vrijblijvende offerte ontvangen, bijvoorbeeld omdat u een grote oplage sorteerbakjes of extra grote magazijnbakken nodig heeft? Dan kunt u deze gemakkelijk via onze website aanvragen.

De prijs van uw bestelling hangt af van de karakteristieken waar u voor kiest. U kunt namelijk uw magazijnbakken volledig op maat samenstellen. Dit doet u door de gewenste kleur, afmeting, kwaliteit en oplage van uw magazijnbakken door te geven bij het plaatsen van de bestelling. Alle bakken worden plano geleverd, zodat u ze makkelijk kunt opslaan en pas hoeft te vouwen wanneer u ze echt nodig heeft. Door al deze praktische aspecten in combinatie met onze scherpe tarieven, worden onze kartonnen magazijnbakken al door vele bedrijven gebruikt. Ze worden reeds ingezet in magazijnen in onder andere de volgende plaatsen:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond
 • Apeldoorn
 • Zwolle


Bekijk en bereken onze dozen op maat

Magazijnbak Model 0200
Magazijnbak Model 0435

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.