Kartonnen plaat op maat

Kartonnen plaat op maat? U kunt ze nu online bestellen

Kartonnen platen op maat online kopen scheelt u heel wat tijd en geld. Een plaat van karton kan gebruikt worden als tussenlegger, bodemplaat of als bescherming van uw producten. Wilt u extra vouw- of perforatielijnen? Dat kan, vrijwel alles is mogelijk. Voor het produceren van maatwerk hanteren wij lage prijzen tegen een uitstekende kwaliteit. Bovendien garanderen wij als fabrikant en leverancier snelle levertijden. U kunt direct bestellen.

Alle modellen

Alle modellen 45

Ervaren leverancier in kartonnen platen

Platen van karton, ook wel afdekvellen genoemd, bieden stabiliteit als tussenvel in een palletlading, maar kunnen ook op de bodem worden gelegd ter bescherming. Een plaat van golfkarton biedt stevigheid. Afhankelijk van de kwaliteit (enkelgolf of dubbelgolf) heeft golfkarton als standaard 3 lagen. Wij hebben verschillende kwaliteiten golfkarton en kartonnen tussenlegvellen in ons assortiment zoals testliner en kraftliner. Als ervaren leverancier kunnen wij vanuit onze karton fabriek leveren waar en wanneer u dit wenst.

Kraftliner karton is feitelijk nieuw materiaal cellulose en daarmee ook zeer sterk. Het karton is uitstekend geschikt voor bedrukking en dankzij de hoge splijtkracht van de lagen heeft dit de beste verwerkingseigenschappen. Ook geschikt voor pallets voor koude opslag. Testliner karton bestaat voor 80% uit gerecycled papier of karton. Door het recycling proces verliest het materiaal een gedeelte van zijn sterkte en is daardoor iets minder stevig. Er kan zetmeel worden toegevoegd om het niveau van de sterkte te garanderen.

Witte of bruine plaat van karton op maat

Karton is milieuvriendelijk en veilig voor mensen en producten. Er zitten geen splinters of spijkers aan. Het heeft niet alleen maar geweldige eigenschappen, maar bovenal is dit materiaal een echte kampioen door zijn prijs-kwaliteitverhouding. Kortom 'Wat wij doen, doen wij goed!'. Wij produceren al uw witte of bruine kartonnen platen op maat en in diverse kwaliteiten. In karton kwaliteiten kennen wij een aantal standaardmaten, onderverdeeld in golfkarton met een enkele of dubbele golf. Een dubbele golf is uitermate geschikt voor palletladingen en zwaardere en/of breekbare producten. De dubbele golfplaat kan zowel bedrukt en onbedrukt worden geleverd.

De functionaliteit van karton is oneindig; we maken er platen mee en kartonnen afdekplaten en palletplaten van karton, maar ook verpakkingsmaterialen, zoals dozen. Het hoogwaardige materiaal leent zich voor tal van doeleinden. Bovendien is het milieuvriendelijk, omdat karton volledig recyclebaar is. In Nederland gebruiken we miljoenen tonnen papier en karton per jaar voor allerlei soorten verpakkingen. Door het hergebruik besparen we waardevolle grondstoffen en voorkomen een berg met afval. Dit is dan ook één van de redenen waarom karton zo populair is

Onbedrukte en bedrukte kartonnen platen snel leverbaar

Onbedrukte of bedrukte kartonnen platen op maat nodig? Aarzel niet, want u kunt direct online bestellen. Ook kleine oplages zijn mogelijk. Heeft u geen opslagruimte? Dan kunnen wij voor u de platen opslaan. Zodra u ze nodig heeft, leveren wij deze uit. Meestal kan dit binnen 24 uur. Dankzij onze flexibiliteit, hoogwaardige kwaliteit en vlotte levertijden zijn wij uitgegroeid tot één van de beste leveranciers op dit gebied. Wij leveren door heel Nederland op iedere locatie! Surft u maar eens verder en kijk wat wij allemaal te koop aanbieden.


Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.