Kartonnen dozen uit Hedel

Hedel

Dit mooie dorp ligt in de Bommelerwaard, aan de rivier de Maas en behoort tot de gemeente Maasdriel.
Zoals onze bedrijfsnaam al zegt, zitten wij gevestigd in het prachtige Gelderlandse dorp Hedel.

Hedel is een gemakkelijk te bereiken dorp met goede ontsluitingswegen en ligt pal aan de A2 en A59. Het dorp ligt erg centraal in het land en is daardoor gemakkelijk bereikbaar.
Het plaatsje heeft ook een aantal bezienswaardigheden die het een bijzonder dorp maakt. Hierbij kan je denken aan Het Historisch museum, de Maasbruggen, het gemaal van 1937 en de
restanten van Kasteel Hedel

Als u in Hedel moet zijn voor uw kartonnen dozen op maat, maak dan wat tijd vrij om deze prachtige plaats te bezoeken.

Kartonnen dozen uit Hedel

Als klein dorp is Hedel rijk aan ondernemers, die actief zijn in verschillende sectoren, van kleinschalige, dienstverlenende bedrijven tot grootschalige bouw- en productiebedrijven.
Zo is er reeds het nieuwe industrieterrein De Kampen-Noord ontstaan om uitbreiding van bedrijven mogelijk te maken.

Al deze bedrijven hebben ook kartonnen dozen nodig om hun producten in te pakken, het liefst gebruiken zij hiervoor een doos op maat. Wij als kartonnage Hedel kunnen hen hierin voorzien, waardoor zij besparen op verzend en verpakkingskosten. De goederen zijn dan goed en netjes verpakt en klaar voor verzenden door heel de wereld.

Ruime keuze in karton

Onze kartonnen dozen worden geheel geproduceerd naar uw wensen, verwachtingen en afmetingen. De klant staat bij ons hoog in het vaandel, daarom denken wij graag met u mee om uw bestelling met succes te kunnen produceren en te leveren.

We hebben niet alleen een ruim assortiment aan soorten kartonnen dozen die u op maat kunt berekenen in onze calculatie modules, maar hebben ook een ruime keuze aan golfkarton soorten. Denk hierbij aan enkelgolf platen zoals B, C, E golf. Daarnaast hebben we nog BC, en EB dubbelgolf platen. Deze zijn ook in verschillende kleur samenstellingen te bestellen, bruin/bruin, bruin/wit en wit/wit.

Kartonnage Hedel vindt een tevreden klant belangrijk, en zullen altijd zoeken naar de beste uitkomst. Wij zijn een flexibel kartonnage bedrijf met een ruim assortiment aan dozen die u zelf kunt berekenen. Denk hierbij aan wikkeldozen, Amerikaanse vouwdozen, postdozen, kokerdozen, maar ook tussenleg vellen, vakverdelingen, dekseldozen enz.

Zo zijn er nog een hoop andere kartonnen producten die wij op maat kunnen produceren. Door het ruime aanbod van verschillende type dozen en de mogelijkheid om zelf uw prijzen en afmetingen te berekenen creëren wij een flexibiliteit. Met een leuk en vast team wat goed samenwerkt, creëren wij een snelle productie en streven naar perfectie en de juiste service.

Kartonnen dozen op maat werkt ook voor u.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Kartonnage Hedel V.O.F.

  De Steegen 3
  5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

  T 073 599 6690

  Email algemeen
  [email protected]

  Email verkoop
  [email protected]

  Email productie
  [email protected]l

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 642 096 95

  Openingstijden:

  maandag: 08:00–16:30
  dinsdag: 08:00–16:30
  woensdag: 08:00–16:30
  donderdag: 08:00–16:30
  vrijdag: 08:00–14:30
  zaterdag: Gesloten
  zondag: Gesloten