Voorraadbeheer van onze kartonnendozen

Magazijn Kartonnage Hedel

Voor onze klanten zijn verpakkingsmaterialen van groot belang. We weten allemaal hoeveel er mis kan gaan tijdens het verzendproces en om problemen te voorkomen is het belangrijk dat uw producten optimaal worden beschermd. Wij kunnen u hierbij helpen. Onze verpakkingsmaterialen worden gemaakt van sterk golfkarton, wat ervoor zorgt dat uw producten onbeschadigd bij de klant zullen aankomen. Daarnaast worden al onze dozen op maat gemaakt. Dit betekent dat u de precieze maten aan ons kunt doorgeven, zodat u geen last heeft van overbodige ruimte in een doos. Van kleine brievenbuspakketjes tot grote verhuisdozen: u vindt ze allemaal op Kartonnagehedel.nl.

Kartonnen dozen altijd op voorraad zetten

Wij begrijpen hoe belangrijk golfkartonnen verpakkingen zijn voor onze klanten. Daarom werken wij uitsluitend met karton van hoge kwaliteit en dragen wij de zorg voor het volledige productieproces. Dit betekent dat onze kartonnen dozen op maat worden gemaakt, én worden onderworpen aan de nodige kwaliteitscontroles. De verpakkingsmaterialen worden door ons niet eerder verstuurd naar de klant dan wanneer ze voldoen aan al onze eisen. Hierdoor kunnen we onze klanten kwaliteit garanderen. Omdat wij de kartonnen dozen op maat maken, werken wij niet met een voorraad van uiteenlopende formaten kant en klare dozen. Onze voorraad bestaat slechts uit plano golfkartonnen platen, die liggen opgeslagen in één van onze magazijnen. Komt er bij ons een bestelling binnen? Dan kunnen wij het golfkarton eventueel direct uit onze eigen voorraad halen en meteen beginnen met de productie. Hierdoor kunnen we onze klanten een snelle levertijd garanderen. Komt de maatvoering niet goed uit, dan bestellen wij het benodigde karton voor u op maat.

 

Kartonnen dozen op maat laten maken

We kennen allemaal de bedrijven die kleine producten versturen in véél te grote kartonnen dozen. Dit is niet alleen zonde van de verpakking, maar ook niet goed voor het milieu. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze klanten uitsluitend maatwerk aan te bieden. Op onze website kunt u de kartonnen dozen gemakkelijk calculeren en bestellen. Als eerste vult u het aantal dozen in en vervolgens geeft u de precieze maten aan ons door. Wanneer u uw bestelling heeft verstuurd, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij werken met ploegendiensten, waardoor ons productieproces efficiënt ingericht kan worden. Hierdoor kunnen we onze klanten een snelle levertijd garanderen. Tijdens het productieproces worden de golfkartonnen platen verwerkt tot kartonnen dozen. Vervolgens worden ze door onze medewerkers onderworpen aan verschillende kwaliteitscontroles, zodat ze aan het opgegeven formaat voldoen en daardoor uw producten optimaal beschermen. Heeft u met spoed nieuwe verpakkingsdozen nodig? Maakt u zich dan geen zorgen, want ook spoedleveringen behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Voorraadbeheer bij Kartonnage Hedel

Als leverancier van golfkartonnen verpakkingsmateriaal, denken wij graag met onze klanten mee. Zo begrijpen wij bijvoorbeeld dat niet alle bedrijven beschikken over een eigen magazijn of loods. Veel van onze klanten hebben niet voldoende ruimte om hun verpakkingsdozen op te bergen. Wij hebben hier een oplossing voor gevonden! Wij bieden onze klanten namelijk de mogelijkheid om hun kartonnen dozen bij ons in de voorraad te plaatsen. Wij beschikken over een groot magazijn van meer dan 2000 m2, dat van alle gemakken is voorzien. Zo hoeft u niet op de productie van dozen te wachten en kunnen wij op afroep aanleveren, zodat u altijd voldoende dozen voorhanden hebt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor voorraadbeheer en leveren op afroep? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en grijp niet mis op dozen.

Team Kartonnage Hedel