Hoogwaardige industriële verpakkingen

Fabrikant in maatwerk en hoogwaardige industriële verpakkingen

Hoogwaardige industriële verpakkingen fabriceren is maatwerk. Verpakken is een serieuze zaak. Het is bedoeld voor het overbruggen van tijd en ruimte tussen het verzendklaar maken van producten en de daadwerkelijke distributie ervan. Bovendien biedt een goede verpakking een optimale bescherming. Wij bieden u een totaalassortiment zowel bedrukt als onbedrukt. Wij produceren niet alleen onze verpakkingen van A tot Z, door onze logistieke afdeling worden ze ook nog eens snel bij onze klanten afgeleverd. Deze logistieke afdeling vergroot ons serviceniveau en leveringsflexibiliteit. Tevens slaan wij reeds vervaardigde verpakkingen van karton op voor onze klanten als zij deze nog even niet nodig hebben. Wij beschikken over een opslagcapaciteit van ruim 2000 m2.

Alle modellen

Alle modellen 45

Hoogwaardige industriële verpakkingen van karton op maat

Ons totaalassortiment industriële verpakkingen van, onder meer, golfkarton en massief karton is ontworpen om de vereiste sterkte en bescherming te bieden die voldoen aan de fysieke eisen om uw producten en goederen veilig te bewaren en te vervoeren. Een verpakking moet makkelijk in gebruik zijn. Openen, sluiten en doseren moet moeiteloos gaan. Dit betekent maatwerk.

Bedrukte industriële verpakkingen kunnen de merkbeleving verhogen. Denkt u maar eens aan een origineel verpakkingsdesign dat het product nog aantrekkelijker laat lijken en daardoor kan zorgen voor hogere verkoopcijfers. De tijd waarbij de verpakking slechts een omhulsel van een product was, is dus allang verleden tijd. We kunnen wel stellen dat een verpakking een steeds belangrijkere rol inneemt.

Bedrukte verpakking om de merkbeleving te verhogen

Veel bedrijven kopen industriële verpakkingen van karton. We nemen als voorbeeld vouwkarton. Het is massief karton met een laag gewicht waardoor het uitstekend geschikt is voor lichte producten. Dankzij de flexibiliteit van vouwkarton kunt u een doos laten ontwerpen waardoor u zich kunt onderscheiden van uw concurrent. De vorm, in combinatie met hoogkwalitatieve bedrukking, zorgt voor een opvallende bedrukte verpakking die zowel de impact van het merk als de verkoop kunnen verhogen.

Verpakkingen spelen een belangrijke rol in het logistieke proces. Voor welke verpakking gekozen wordt, hangt af van het soort goederen en de vorm van transport. De keuze van de verpakking wordt vaak gedaan tegen de achtergrond van de doelstellingen van de fysieke distributie. In onze webshop treft u de meest uiteenlopende voorbeelden aan; van vouwdozen tot exportdozen van karton. Iedere doos kunnen wij voor u op maat maken, zodat uw product onbeschadigd op de bestemming arriveert.

Kartonnen dozen worden in veel verschillende uitvoeringen aangeboden. Er zijn standaard maten en stijlen, maar kunnen ook compleet op maat gemaakt worden. Net als veel andere producenten en leveranciers van industriële verpakkingen hanteren wij voor standaard dozen de Fefco-codes. Dit is een internationaal nummeringssyteem waarmee een fabrikant codes kan geven aan de dozen die ze produceren. Op basis van die codes kunt u dan altijd voor dezelfde doos kiezen, ongeacht de fabrikant. Op deze manier kunt u dozen makkelijk bijbestellen. U kunt direct online een keuze maken uit de dozen die wij te koop aanbieden. Onze bestelprocedure is simpel en onze betalingsmethodes zijn veilig. Wilt u advies, belt u dan even met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.


Bekijk en bereken onze dozen op maat

Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.