Golfkarton dozen leveren wij ook in Groningen

Kartonnen dozen in Groningen

Natuurlijk levert Kartonnage Hedel ook kartonnen dozen in Groningen. Deze mooie stad is zowel een gemeente als de provinciehoofdstad met vele soorten industrie waar golfkarton dozen nodig zijn. Het is dan ook de grootste stad van noordelijk Nederland en de op zeven na grootste stad van heel Nederland. Een stad die zich door de eeuwen heen verder uitbreidde, niet alleen in bebouwing maar ook in oppervlakte. Hierdoor is Groningen inmiddels uitgegroeid tot een behoorlijk grote stad.

Ligging

Vroeger was deze stad en de omliggende gebieden (door een relatief geïsoleerde ligging) vooral op zichzelf aangewezen. Dit in vergelijking met andere steden die wel centraal zijn gelegen. Groningen is van oorsprong vooral een landbouwgebied. Andere industrieën hebben zich hier pas later gevestigd. Door verschillende soorten bedrijven krijg je ook in Groningen een evenwicht tussen de grote en de kleinere industrieën.

Bijna alle bedrijven gebruiken golfkarton verpakkingen

De landbouw sector heeft minder te maken met kartonnen verpakkingen dan andere sectoren, maar we moeten dit zeker niet onderschatten. Kartonnen dozen worden hier voornamelijk gebruikt voor opslag van producten.

Bij de andere industrieën kan je denken aan kartonnen dozen voor scheepsaccessoires, bouwmaterialen en de aanverwante productiebedrijven. Deze bedrijven zullen ook verzenddozen nodig hebben om b.v. mailings te versturen of hebben dozen op maat nodig voor grote onderdelen. Bij de kleinere bedrijven kan je denken aan inpakdozen voor het verzenden van goederen of tussenleg vellen voor pallets.

De huidige generatie mensen creëren tevens de groei in de E-commerce en zodoende stijgt ook de afname van kartonnen dozen. De webwinkels groeien als paddenstoelen uit de grond.  Dit is ook terug te zien in de economische cijfers van Groningen.

Van strokarton naar golfkarton

In Groningen werd oorspronkelijk het strokarton geproduceerd. Dit waren restproducten van de graanlandbouw, goedkoop en vezelrijk. Tegenwoordig bestaat het karton uit gerecycled papier, denk aan oude kranten en papierpulp. Kartonnage Hedel produceert uw dozen ook uit gerecycled karton. Zo word er meegedacht aan het milieu en op deze manier worden we als land langzaam steeds milieuvriendelijker.

Golfkarton en vouwkarton

Ook is er in Groningen een grote suikerindustrie die zorgt voor economische groei. De eindproducten zoals het suikerklontje worden onder andere verpakt in karton,
Dit is weliswaar geen golfkarton maar duplexkarton, massief karton of vouwkarton genaamd.

Bij Kartonnage Hedel maken we dozen op maat uit golfkarton en zorgen we voor een juiste verpakking van uw product. Door te kiezen voor een doos op maat, zullen uw goederen niet snel beschadigen tijdens transport. Tevens bespaart u verpakkingsmaterialen en reduceert u transportkosten.

Kartonnage Hedel levert snel en met de juiste service, ook in Groningen. Doordat wij sterk zijn in maatwerk produceren wij uw dozen in uw gewenst formaat.
Wij streven ook naar een snelle levering meestal tussen de 5 en 10 werkdagen, maar dit kan natuurlijk door marktomstandigheden ook verschillen.

Golfkarton dozen op maat werkt ook voor u.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Kartonnage Hedel V.O.F.

  De Steegen 3
  5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

  T 073 599 6690

  Email algemeen
  [email protected]

  Email verkoop
  [email protected]

  Email productie
  [email protected]l

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 642 096 95

  Openingstijden:

  maandag: 08:00–16:30
  dinsdag: 08:00–16:30
  woensdag: 08:00–16:30
  donderdag: 08:00–16:30
  vrijdag: 08:00–14:30
  zaterdag: Gesloten
  zondag: Gesloten