Kartonnen dozen op maat – Grote & kleine orders

Kartonnen dozen op maat tegen een scherpe prijs

Heeft een doos op maat nodig? Overweeg dan eens om te kiezen voor kartonnen dozen. Dit materiaal heeft veel voordelen. Het is licht, sterk, 100% recyclebaar en ook nog eens goedkoop. Wij vervaardigen al vanaf 10 stuks een kartonnen doos op maat. Ons maatwerk werpt zo z’n vruchten af; uw product wordt beter beschermd en bovendien heeft u minder opvulmiddelen nodig. De meeste opvulmiddelen zijn bovendien elastisch en bieden uw product geen volledige bescherming. Informeert u maar eens naar onze mogelijkheden. Wij leveren beslist een meerwaarde voor uw verpakkingsvraagstuk!

Het is goed mogelijk dat uw specifieke maat niet uitgevoerd wordt in een standaardformaat doos. Soms wilt u een specifieke maat, omdat uw product extra stevig verpakt moet worden of omdat uw product zwaar is. Een kartonnen doos op maat biedt dan uitkomst. U kunt bij ons zelf de kwaliteit en het model bepalen. Tevens hebben wij een eigen productiewerkplaats. Dit betekent voor u dat wij erg flexibel zijn en iedere kartonnen doos op maat kunnen maken.

Alle modellen

Alle modellen 45

Kartonnen dozen als verpakkingsmateriaal

Kartonnen dozen op maat worden grotendeels gebruikt als verpakkingsmateriaal. De verpakking kan heel belangrijk zijn bij de beslissing die de klant neemt bij de koop van een product. Daarnaast biedt het een goede bescherming waardoor de kans op schade tijdens het transport en opslag aanzienlijk kleiner wordt. Al met al zijn kartonnen dozen als verpakking een goede keuze. Zeker vanuit milieu-oogpunt, want karton is volledig recyclebaar en recycling voorkomt immers het verlies van natuurlijke hulpbronnen. Een doos van karton kan ook meerdere malen worden gebruikt!

Nederland is een echt transportland. Wij exporteren jaarlijks vele goederen naar het buitenland. Goede en stevige verpakkingen zijn dan van groot belang. Producten moeten in optimale staat hun afnemers bereiken. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor kartonnen dozen op maat. Bovendien is karton licht van gewicht en dit drukt de transportkosten. Kortom, karton is één van de meest ideale verpakkingen. Wij ontwerpen en produceren jaarlijkse vele kartonnen dozen op maat. Dit doen wij ook graag voor ú.

Onbedrukte dozen op maat

Met een jarenlange ervaring en expertise adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden en eventueel te maken keuzes in uw beslissing. Wij leveren onbedrukte dozen en zijn uiterst concurrerend in prijs. Daarnaast vinden wij de kleine klant net zo belangrijk als de grote. U kunt te allen tijde rekenen op een goede service en zeer vlotte levering. Voor verder maatwerk kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Doordat wij klantvriendelijkheid voorop hebben staan, hebben we inmiddels vanuit ons magazijn in Hedel, Noord Brabant, door geheel Nederland onze kartonnen dozen mogen leveren, onder andere in:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Almere
 • Groningen
 • Breda
 • Nijmegen
 • Den Bosch


Bekijk en bereken onze dozen op maat

Amerikaanse vouwdoos
Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.