Kokerdozen kopen – Kartonnen kokerdozen op maat

Kokerdozen van karton online kopen? Leverancier in maatwerk

Kartonnen kokerdozen zijn langwerpige dozen. Ze zijn ideaal voor het verzenden van kwetsbare langwerpige voorwerpen. Uw product van bijvoorbeeld papier, plastic of textiel kan dus in zijn geheel of opgerold veilig worden verstuurd. Denk hierbij aan posters en vlaggen. Maar er zijn nog een aantal andere voordelen. Zo kunt u met kokerdozen op maat op transportkosten besparen. Bovendien kunnen de kartonnen kokerdozen door de vierhoeksvorm worden gestapeld en ze verschuiven niet. U betaalt bij ons de laagste prijs en als leverancier zorgen wij uiteraard voor een snelle levering. U kunt nu online bestellen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Alle modellen

Alle modellen 45

U kunt zowel onbedrukte als bedrukte kokerdozen kopen

Kokerdozen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt worden geleverd en worden geheel in eigen beheer geproduceerd. Ze zijn vouwbaar en gemaakt van golfkarton. Golfkarton met drie lagen wordt het meest gebruikt bij het maken van verpakkingen. Kokerdozen van karton kopen betekent dat u kiest voor duurzame verpakkingen. Ze zijn makkelijk te recyclen en worden gemaakt van papier- en kartonafval. Het is daardoor een milieubewuste manier van verpakken. Op basis van uw wensen produceren wij, als fabrikant van ronde kartonnen kokers, deze in alle uitvoerbare formaten en aantallen, bijvoorbeeld ook als kalenderverpakking. Er zijn veel verschillende types mogelijk in Fefco standaarden.

Fefco is een afkorting voor Fédération Européenne des Fabricants de Carton Ondulé. In het Nederland betekent dit ‘Europese Federatie van Golfkartonfabrikanten’. Het zijn standaard afmetingen; het resultaat van internationaal overleg. Deze standaarden worden dus niet alleen in Nederland, maar in heel Europa gebruikt. Dat maakt Fefco ook zo praktisch. Iedereen kan kokerdozen kopen met de juiste afmeting.

Hoogwaardige kokerdozen tegen een scherpe prijs

Al ruim 30 jaar is ons bedrijf een vooruitstrevende leverancier op het gebied van kartonnen verpakkingen. Wij produceren alles in eigen huis. Dit maakt ons uniek, want wij kunnen aan alle wensen voldoen. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en lopen voorop in nieuwe ontwikkelingen in de markt en de technologie. Het bedrukken van karton is dan ook geen enkel probleem. Dit doen wij tegen een scherpe prijs.

U krijgt altijd maatwerk, juist ook in kleine oplages. De opdruk wordt altijd zo groot mogelijk op een doos gezet, want vrijwel altijd is het doel van bedrukking dat de verpakking vlot wordt herkend. Wij kunnen in zwart-wit drukken, maar u kunt ook kiezen voor kleurendruk. Kleurendruk is een duurdere techniek, die eigenlijk niet loont in kleine oplages. Als u dit toch wilt, dan zijn er natuurlijk wel mogelijkheden.

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij denken niet van binnen naar buiten, maar juist andersom. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en zetten die wensen graag om in een mooi product. Producten waar u veel gemak van zult hebben. Surft u maar eens verder, want wij bieden nog veel meer te koop aan dan uitsluitend kokerdozen. Een bestelling nemen wij vanaf 25 stuks al in productie. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten. Niets is onmogelijk. Graag tot ziens.


Bekijk en bereken onze dozen op maat

Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.