Verpakkingen van karton te koop

Verpakkingen van karton te koop tegen een concurrerende prijs. U kunt direct online bestellen

Wij bieden allerlei soorten verpakkingen van karton te koop aan, zowel onbedrukte als bedrukte industriële verpakkingen. Van vouwdozen tot wikkeldozen en van kokerdozen tot magazijndozen. Omdat karton zo ontzettend veel kwaliteiten heeft en makkelijk bewerkt kan worden, is het een populair verpakkingsmateriaal. In veel gevallen gebruiken wij golfkarton vanwege haar hoogwaardige eigenschappen. Dozen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit of bruin. U kunt deze onbedrukte of bedrukte industriële verpakking nu online bestellen tegen een scherpe prijs.

Alle modellen

Alle modellen 45

Bedrukte dozen van karton zijn perfecte verpakkingen

Bedrukte dozen zijn perfecte verpakkingen als u uw product een gezicht wilt geven. Wij hebben hoogwaardige bedrukkingsmogelijkheden voor golfkarton en massief karton. In de praktijk merken wij dat veel bedrijven de voorkeur geven aan bedrukte dozen, omdat dit positief werkt op zowel merkherkenning als presentatie. De meest voorkomende vorm van bedrukking is flexodruk. Hiermee worden uitstekende resultaten behaald; een constante kwaliteit en fijne lijnen. Uiteraard bestaan er ook andere mogelijkheden zoals offset bedrukking.

Bij offset bedrukking worden er aluminium platen van een drukbeeld voorzien. Meestal wordt er eerst een vel of rol papier bedrukt waarna dit papier op het golfkarton wordt aangebracht. Deze techniek wordt wel cacheren genoemd. Kortom: cacheren is het verlijmen van een drukvel op een plaat golfkarton of op massief karton. Dit kan enkelzijdig of tweezijdig aangebracht worden. Verpakkingen offset laten bedrukken is vooral geschikt voor gedetailleerde, kwalitatief hoogwaardige, meerkleurige bedrukkingen. Deze methode is echter alleen interessant bij grotere oplages, in verband met de opstartkosten van de drukmachine.

Hoogwaardige kartonnen verpakkingen te koop

De meeste dozen die wij produceren zijn op maat gemaakte hoogwaardige verpakkingen. Uw ontwerp, ons ontwerp of een gezamenlijk ontwerp? Alles is mogelijk! Een bedrukte doos is uitermate geschikt om uw product op de juiste manier te presenteren. Door bijvoorbeeld uw naam en logo in de gewenste kleuren te bedrukken kunt u naast naamsbekendheid ook een boodschap meegeven.

Bij dozen bedrukken denken mensen in de eerste plaats aan van buiten bedrukte verpakkingen. In geval van discrete verzendingen, is een dergelijke bedrukking niet ideaal. Een goed alternatief is dan om dozen van karton van binnen te laten bedrukken. Van buiten is de doos onbedrukt, maar van binnen vindt uw klant toch uw logo of een tekst die zorgt voor een bepaalde beleving.

Tegenwoordig kunt u vrijwel alle producten online kopen. Dus waarom geen dozen? Afmetingen kunt u makkelijk aan ons doorgeven. Kies voor de volgorde lengte x breedte x hoogte waarbij de lengte altijd het grootste grondformaat is. Komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u altijd overleggen met één van onze medewerkers.

Heeft u niet voldoende ruimte in eigen huis om dozen op te slaan, dan kunt u gebruik maken van onze grote opslagruimte die zich bevindt in een verwarmd magazijn. Met regelmaat kunnen wij dan uw voorraad verpakkingen snel aanvullen. Ook kunnen wij u helpen bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan producten vanaf de eerste tot de laatste fase. Wij zijn ook graag úw partner in verpakkingen! Neemt u maar eens contact met ons op.


Bekijk en bereken onze dozen op maat

Verzenddozen
Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.