Vouwdozen op maat – Online bestellen

Vouwdozen op maat? Al leverbaar vanaf 10 stuks

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van, onder andere, kartonnen vouwdozen. Vouwdozen zijn er in vele soorten en maten. Heeft u een speciale afmeting nodig, dan maken wij voor u een vouwdoos op maat. Karton is 100% recyclebaar en bovendien goedkoop. Wij kunnen zowel kleine als grote oplages verzorgen; al vanaf 10 stuks vervaardigen wij vouwdozen op maat. Met een jarenlange ervaring en kennis in eigen huis adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Een juiste verpakkingskeuze voorkomt onnodig materiaalverbruik en zorgt voor het gewenste eindresultaat.

Alle modellen

Alle modellen 45

Amerikaanse vouwdozen

De bekendste vouwdoos is misschien wel de Amerikaanse vouwdoos. Dit type vouwdoos kan zelfs beschouwd worden als de standaarddoos in de verpakkingsindustrie. Het gebruik van karton is een duurzame manier van verpakken, want karton kan meerdere malen worden hergebruikt. Een goede verpakking en het gebruik van het juiste verpakkingsmateriaal beschermen de kwaliteit van uw producten. Een zeer belangrijk onderdeel van het logistieke proces.

Een vouwdoos is een doos die aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kan worden. Een uiterst eenvoudig, maar tegelijkertijd zeer doeltreffend en kostenbesparend ontwerp. Vouwdozen die voorzien zijn van een zelfklevende sluitstrip zijn bovendien erg handig, omdat u geen tape meer nodig heeft voor het sluiten. Al met al kenmerkt de vouwdoos zich door een hoge mate van flexibiliteit. Ze kunnen worden geleverd in de standaardkleuren wit of bruin. Wij hebben veel dozen op voorraad liggen, zodat we deze direct kunnen leveren.

Vouwdoos op maat als verzenddoos

Sommige bedrijven kiezen ervoor om hun dozen te laten bedrukken. Bedrukte vouwdozen op maat bieden enerzijds bescherming aan uw product en anderzijds maakt u reclame voor uw product en/of bedrijf. U vergroot direct de naamsbekendheid van uw bedrijf of van uw merk. Veel bedrijven realiseren zich dat zij worden geassocieerd met de verzenddozen waarin zij hun producten leveren en laten daarom hun vouwdozen bedrukken.

Wij leveren zowel Amerikaanse vouwdozen, palletdozen, kokerdozen, dekseldozen en harmonica dozen tegen scherpe prijzen. Kiezen voor Kartonnage Hedel betekent dat u kiest voor kwaliteit. Zo hebben wij tegenwoordig de nieuwe kwaliteit EB golf in ons assortiment. Een stevig karton van 4,5 mm dikte dat uitermate geschikt is als vouwdoos. Net als kwaliteit staat ook service hoog bij ons in het vaandel. U kunt dan ook uw vouwdozen online bestellen. Met een makkelijke tool kunt u de gewenste afmetingen berekenen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u liever persoonlijk contact? Maakt u dan maar eens vrijblijvend een afspraak. U kunt ons bellen of op ieder gewenst moment een e-mail sturen. Graag tot ziens.


Bekijk en bereken onze dozen op maat

Amerikaanse vouwdoos
Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.