Vouwdozen te koop

Vouwdozen te koop tegen scherpe prijzen. U kunt ze direct online bestellen

U kunt zowel onbedrukte als bedrukte vouwdozen online kopen. Wij hebben diverse standaardafmetingen, maar kunnen ook maatwerk leveren van 1 tot 100.000 stuks. Onze kartonnen vouwdozen kunnen in verschillende typen geleverd worden. Zo kunt u onder meer een keuze maken uit Amerikaanse vouwdozen, palletdozen, kokerdozen, dekseldozen en harmonica dozen. Voor elk te verpakken product hebben wij een passende doos van karton tegen een scherpe prijs. Vult u het offerteformulier maar eens in. U kunt natuurlijk ook meteen bestellen.

Alle modellen

Alle modellen 45

Vouwdozen te koop tegen een scherpe prijs

Een vouwdoos kunt u bij ons voordelig online kopen. Net als veel andere leveranciers van vouwdozen hanteren wij voor standaard dozen de Fefco-codes. Een internationaal nummeringssyteem waarmee u altijd voor de juiste doos kunt kiezen. Bovendien kunt u op basis van die codes voor hetzelfde type vouwdoos kiezen, ongeacht de leverancier. De Fefco 0201 is wel de meest gebruikte vouwdoos ter wereld. De sluitkleppen zijn gemakkelijk te sluiten met tape en deze doos is leverbaar in diverse golfdiktes en kwaliteiten. Deze doos kan afhankelijk van uw wensen geleverd worden in zwaar of licht golfkarton of als one size met variabele hoogte.

Vouwdozen van karton hebben als groot voordeel dat u ze makkelijk kunt laten bedrukken. Bedrukte dozen zijn altijd mooier dan onbedrukte. Bovendien is uw product of merk direct herkenbaar. De dozen die wij leveren zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit karton. Dit houdt in dat de dozen de verpakte inhoud goed beschermen. De ontvanger van de zending ziet meteen dat er zorg en aandacht is besteed aan de verpakking.

Kartonnen verpakkingsmaterialen op maat

Karton is een natuurproduct bestaande uit zetmeellijm, houtpulp en gerecycled papier. Er komen bij de productie van karton nauwelijks afvalstoffen vrij en het energieverbruik bij het productieproces is minimaal. Dit betekent dat u niet alleen professioneel handelt maar ook milieubewust bent. Voor kartonnen verpakkingsmaterialen zoals vouwdozen zijn bijvoorbeeld minder nieuwe grondstoffen nodig. De winning van nieuwe grondstoffen kost namelijk veel meer energie dan het hergebruiken of recyclen van oud papier. Wij maken deze vouwdozen graag voor u op maat.

Vouwdozen gemaakt van golfkarton zijn geschikt voor zwaardere materialen of producten. Ze bestaan uit twee lagen die verbonden worden met een derde laag materiaal die ervoor zorgt dat er golven komen tussen de twee lagen. Dit zorgt voor een grotere sterkte. Weliswaar is het materiaal stijf, maar knikt gemakkelijk in een andere richting. Ze zijn daarom geschikt voor veel verpakkingsdoeleinden.

Vouwdozen van karton online bestellen

Een vouwdoos van karton is relatief goedkoop, duurzaam en bovendien milieuvriendelijk. Niet zo vreemd dat het een populaire verpakking is. Wij kunnen vouwdozen op maat leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Tevens geven wij voortaan een volumekorting bij een bestelling van meerdere formaten en/of soorten dozen in de winkelwagen. Dat noemen we nog eens een goede service. Dankzij onze no-nonsense werkwijze en snelle levertijden zijn wij uitgegroeid tot één van de beste leveranciers op dit gebied. Wilt u vouwdozen online bestellen? Dan kan dit direct. Wij leveren door heel Nederland; dus ook bij u. Heeft u nog vragen of wilt u weten welke andere verpakkingsmaterialen wij te koop aanbieden? Belt u ons dan gerust. Wij staan u graag te woord.


Bekijk en bereken onze dozen op maat

Amerikaanse vouwdoos
Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.