Wikkeldozen op maat laten maken

Leverancier in hoogwaardige wikkeldozen. U kunt ze op maat laten maken

Wikkeldozen worden veelal gebruikt als verzendverpakking voor producten met bijzondere hoogtes zoals schilderijen, boeken en kasten. Het is een rechthoekige plaat van karton die u als het ware om uw product heen kunt wikkelen. Aan drie zijkanten vouwt u de flappen over elkaar. Dit geeft extra bescherming. Er bestaan verschillende gestandaardiseerde doostypen, maar wij leveren ook wikkeldozen op maat.

Een wikkeldoos is een mooie manier om uw producten te presenteren, zeker als u kiest voor bedrukte wikkeldozen met uw bedrijfslogo. Wij kunnen uw wikkeldozen produceren uit alle gangbare kwaliteiten en soorten golfkarton. U kunt ze eenvoudig online bestellen tegen een scherpe prijs. Hiermee onderscheiden wij ons van andere leveranciers.

Alle modellen

Alle modellen 45

Kartonnen wikkeldozen online kopen

Om de uitstraling van een onderneming professioneel weer te geven is het erg belangrijk om te kiezen voor de juiste verpakking. Originaliteit is belangrijk omdat u zich hiermee opvalt. Ook blijft men een goed bedrijfslogo herinneren. Bovendien wekt een professionele verpakking vertrouwen. Kartonnen wikkeldozen op maat laten maken met uw bedrijfslogo is een uitstekende manier om uw producten te overhandigen of te versturen naar de klant. Het gemak dient de mens, want u kunt zo’n mooie professionele verpakking nu ook online kopen.

Een professionele verpakking is essentieel voor een bedrijf. Niet alleen ten behoeve van het transport, maar ook voor de juiste presentatie. De tijd waarbij de verpakking slechts een omhulsel van een product was behoort tot het verleden. Bedrukte kartonnen verpakkingen scoren het beste. Met een bedrijfslogo of merknaam zijn ze makkelijk te herkennen. Bovendien is karton milieuvriendelijk. U denkt misschien dat bedrukte wikkeldozen minder goed zijn voor het milieu. Maar dat is niet waar, want de inkten zijn voornamelijk op waterbasis en de lijmen gemaakt uit zetmeel.

Wikkeldozen van karton tegen een lage prijs

Wikkeldozen van golfkarton zijn sterk en betrouwbaar. Golfkarton bestaat enkel uit natuurlijke grondstoffen. Daarnaast bieden ze bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien is karton, dankzij de natuurlijke grondstoffen, biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat onze dozen CO2 neutraal zijn en dus milieuvriendelijk. Bovendien is de lage prijs uiteraard erg aantrekkelijk.

Duurzame verpakkingen zijn in ons land aan een opmars bezig. We worden ons meer en meer bewust hoe belangrijk ons milieu is. Iedereen wil dan ook graag zijn of haar steentje bijdragen. Karton kan het verschil maken voor mens en natuur en heeft ook op bedrijfsmatige vlakken een meerwaarde. Tevens worden de prijzen van kartonnen verpakkingen steeds lager omdat de vraag toeneemt.

Wilt u iets verpakken of verzenden met een bijzondere hoogte? Wilt u wikkeldozen op maat laten maken? Bestel uw wikkeldozen, onbedrukt of bedrukt, dan bij ons. Als ervaren producent en leverancier zijn wij u graag van dienst. Wij leveren door heel Nederland. Wilt u toch iets anders? Of heeft u advies nodig? U kunt ons altijd bellen. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw product, want wij leveren maatwerk!


Bekijk en bereken onze dozen op maat

Milieuvriendelijk verpakken

CONTACT

Kartonnage Hedel V.O.F.

De Steegen 3
5321 JZ Hedel (’s-Hertogenbosch)

T 073 599 6690

Email algemeen
[email protected]

Email verkoop
[email protected]

Email productie
[email protected]l

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 642 096 95

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.